Valdagen 2018!

Hej! Nu var det ett tag sedan sist jag skrev. Har fullt upp med jobb och mående men det går verkligen i rätt riktning. Hur är det med er? Jag har utöver jobb ätit kräftor, varit hos frisören, fikat med fina vänner, bokat en tripp till Stockholm och förtidsröstat. :D Tänk va tiden går fort och ikväll får vi veta resultatet. Det har varit väldigt svårt iår att veta vem man ska rösta på. I debatterna får man ju inte ut mkt om vad dom själva egentligen vill. Är mest om hur det har varit och hur dåligt ni skötte dittan och dattan.... Men att rösta tycker jag är en självklarhet för att annars kan man ju inte gnälla sen. ;)
Jag har länge tänkt gå till frisören men det är så svårt att få en bra tid när man jobbar så dumt. Sen har den tjejen som jag brukar gå till slutat för ett litet tag då hon ska plugga och sedan återkomma om ca 2 år. Igår var jag ledig så då bestämde jag mig för att gå till en annan salong på drop in. Lite småläskigt när man inte vet om det blir bra men jag är såå nöjd. Hon var jätteduktig och noga. :D Sen blev det käk med bästa faster och hennes man på rökeriet vid vattnet. Jag tog fish and chips och lite senare fika med bästa vännen. :)
Annars har det varit mkt jobb. Jag har byggt upp och ändrat om flera avdelningar i butiken. Kul när det händer lite och många fina höstnyheter. :D Imon börjar en ny tjej som eventuellt kan bli min chef så det ska bli jättekul. Hoppas att ni har en fortsatt bra dag. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0