Update sedan sist!

Heeej! :D Hur är det med er? Det har hänt mkt sedan sist och bloggen hamnar efter som vanligt. Världens finaste vän och tidigare kollega hörde av sig härom dagen och tipsade mig om ett ledig tjänst som hon tror skulle passa mig. Hennes chef skulle höra av sig till mig efter midsommar. Jag är så taggad men tar inte ut något i förskott såklart.... Känner att det vore kul med en förändring och att få göra någonting helt annat än det jag gör nu. :)  Sen om ca 4 veckor har jag semester. Då ska jag till Stockholm i några dagar. Längtar verkligen. ♥ Sen håller båda mina föräldrar på och sälja sina hus så jag hjälper till så mkt som det går.... Samtidigt har vi bokat en ny resa till NY som kommer ske nästa vår och då blir vi borta lite längre... Här kommer bilder från hotellet vi bodde på senast och lite matbilder. ;)
 
Vi bodde på ett jättebra hotell i Midtown Manhattan. Stora rum och sköna sängar.Det var som en liten lägenhet med 2 sängar i ett rum och sen ett annat rum i samma typ. :) hihi Frukost ingick men den var väldigt enkel. Dock precis lagom. Jag åt bagels varje dag med Philadelphiaost. Mums, älskar det! Alla kakor och muffins lät jag va, förstå inte hur folk kan äta det till frukost...
Det blev mkt onyttigt såklart men har man semester så har man. :) Alla portioner är ju så enormt stora i USA. Ser ni pizzan i hörnet. Jag beställde en sån till mig själv, åt typ 3 bitar bara och blev proppmätt. Sen när vi skulle gå ser vi hur 2 killar som satt vid bordet bredvid och börjar roffa åt sig och äta upp resterna. hahaha Så himla sjukt. :O Men men bättre än att kasta maten såklart. Sista dagen innan vi åkte hem upptäckte vi ett pasta och pizzahak i närheten av hotellet. Alltså slicen i vänster hörn är den godaste jag någonsin ätit. :D Hela botten var frasig och personalen som jobbade där var helt underbar. :))
En av mina äldsta vänner fyllde år snart så jag måste in till stan och kika på en present till henne. :) Jag tycker sånt är så himla kul. Vi har känt varandra sedan vi var 13 år och gick på mellanstadiet. Vi gick aldrig i samma klass dock. Ibland ses vi ganska ofta men nu är det nästan 1 månad sedan sist vi sågs sist pga att vi jobbar om varandra hela tiden. Igår skrev hon till mig och tänkte på trippen till Böda Sand som vi snackat om samt en shoppingresa. :) Gillar att ingenting förändras mellan oss fast vi inte ses hela tiden och när vi väl ses kan vi sitta tysta länge utan att det gör något, ni vet om man ligger på stranden eller bara sitter och käkar. En Toppen vän helt enkelt! Hoppas att ni har en bra kväll. :)

   Shopping New York!

Innan vi åkte hade jag faktiskt inget speciellt på shoppinglistan mer än yoga pants från VS och besöka B&BW men det blev en hel del iaf:
Bath and Body Works letade jag efter ett bra tag innan jag hittade bakom Grand Central. :) Alla dofter är helt underbara och bra kvalité på deras produkter. Köpte även en liten tub Marvis tandkräm inne på Rickys. Så himla cool affär med allt för håret och skönhetsprodukter. Köpte den första paletten här ovan och den är riktigt bra för att bara kosta 10 dollar. Too Faced peach har jag sååå många gånger kikat på men nu är den min, 54 dollar på Sephora. :))
2 par jeans blev det och inne på macy´s hittade jag Levi´s för endast 39 dollar. Riktigt billigt om man jämför med hemma. :D Vi bodde precis mitt emot ett stort VS med 4 våningar. Dock kollade jag bara in kollektionen Pink eftersom att jag visste vad jag ville ha. Ångrar att jag inte kollade alla andra våningar också. :P hehe
Nu har det redan gått ca 3 veckor sedan jag kom hem från NY. Precis när jag kom hem tänkte jag inte så mkt på det men nu längtar jag verkligen tillbaka. :)Man ser filmer/reklam m.m och önskar att man var där. Blir nog att vi bokar en resa igen till nästa vår och stannar 9 dagar. Mamma vill ev. också följa med. Har aldrig åkt någonstans med hela familjen i vuxen ålder då mina föräldrar är skilda men dom kommer bra överrens så det vore kul. Då blir det för övrigt att åka Sas Plus så man kan sträcka lite på benen och göra lite mer kulturella aktiviteter när man är där. Tex. gå på musikal, gå över bron till Brooklyn och åka ner till Coney Island m.m. :D I nästa inlägg kommer jag skriva om hotellet vi bodde på samt maten vi åt.

RSS 2.0