Är extra glad idag!

Hejsan!  Nu är jag hemkommen så jag tänkte att ett inlägg till får det bli innan läggdags. hehe  Åhh vad glad jag bli för alla kommentarer som jag får av alla er härliga läsare och bloggare som finns!  Ni betyder verkligen jätte mycket ska ni veta,  blir jätte glad när jag ser att ni bryr er och vill läsa min inte allt för intressanta blogg!  hehe Klippningen blev superbra, men har bara tagit topparna lite och luggen som växer ganska fort. haha Sen åt vi kvällsmat med, så hon bjöd på te med ostmackor och knäckebröd. Mums!  Åhh vet ni, jag är extra glad idag faktiskt!  För att jag fick ett G på det där samhällsprovet som jag trodde att jag skulle få IG på och sen fick jag tillbaka Svenska referatet som jag skrev och det fick jag VG på! Gahh det känndes som en stor sten sjönk när jag fick veta resultatet faktiskt!  hihi. Rikitgt Gött måste jag säga. Och imorse skulle jag ju ha matlagningen oxå men hon var sjuk så jag var ledig i 2 timmar typ. Jippi!  Fast jag ringde min vän terese och frågade om hon var påväg till skolan och det var hon för vi är i samma grupp så då åkte vi hem till henne istället annars hade jag ju fått sitta i skolan och göra...jaa, ingeting typ!(tur att vissa har körkort)  Nää, nu ska jag nog inta soffan och kolla på tv lite men ni får ha en härlig kväll nu!

                 

   Till faster för klippning!

God morgon denna måndag!  Uscha va seegt det var att gå upp i morse. Jag gick ju bara två dagar förra veckan så denna vecka kommer nog att kännas mycket lång har jag en känsla av!  Nu ska jag ha matlagningen och jag undrar vad vi ska göra! Sen har samhällskunskap och då kommer vi säkert få tillbaka det där provet som gick åt skogen!  haha Men men, så är det sen har jag svenska och då ska vi prata om den där skräckfilmen som vi såg i förra veckan. Japp, och vid klockan fyra så ska jag till min faster i mösnterås för att jag behöver klippa mig lite.hehe Bra med lite kunnigt folk i släkten.hehe  Idag blir det nog inte flera inlägg tyvärr för att jag hinner nog inte det, men ni får ha en jättebra måndag nu!

     


   Tomtenisse på stan!

Heej!  Nu har jag kommit hem ifrån en lång dag utan innehåll känns det som! Men men, jag har gått tomtenisse på stan och det gick superbra! Fick dansa runt granen två gånger oxå med alla småungarna!  hihi Dom är ju sååå söta! Men det märks att man har blivit äldre för jag har glömt bort alla sångerna...som när man ska göra alla rörelser till räven raskar över isen.haha Men det gick bra endå för det är ju bara på skoj alltihop!  Sen var det julklappsdragning på torget med så då fick vi dela ut julklapparna till alla som hade vunnit! Och inte nog med det, jag och emma fick vara med i tidningen oxå när vi gav en tjej en pepparkaka. Så typiskt! haha  Nää, nu måste jag plugga, tvätta håret och duscha och efter det blir det att sätta sig framför tv:n med en kopp te!  Trevlig kväll på er nu och hoppas att ni har haft en bra dag!

     

RSS 2.0