Basic vårshopping!

 
 
Nu har det blivit runt 5-8 plusgrader här så jag kunde inte låta bli och köpa lite fina vårkläder igår och nya skor till jobbet. :D Linnena på sista bilden köpte jag på barnavdelningen. haha 39,95 kr styck och sen var det 3 för 2. ;) Nu blir det lite kvällsmat och kolla film. Imon spenderar jag hela dagen på jobbet och sedan är jag ledig hela helgen. Kommer bli så himla skönt! :D Har ni några speciella planer inför helgen som kommer??

   Sedan sist!

 Jaa, sedan sist har det  inte hänt jättemycket nytt. Jag har som vanligt jobbat och det har varit fullt upp. Mkt kunder och problem att lösa, men sånt tycker jag är kul. :) Imon har vi extra öppet till 21.00 för då det är madrasskväll. Jag kör 12-20.00 så det ska bli roligt! Tror det kan bli en del kunder då de flesta har fått lön nu ju. Från det ena till det andra... Kollade för skoj skull om hotellet och flyget har ändrats något till London sen vi bokade. Fick en chock, är dubbelt så dyrt nu. :O Tur vi har, hade inte varit roligt om det hade varit tvärt om. ;) Nu ska jag kolla vidare på idrottsgalan. Hoppas Sarah Sjöström vinner pris. :)
 
 Något som jag har blivit mer intresserad av på senare tid är smink och vad man kan göra med det. :) Jag kollar en del på videos och vloggar då jag inte är någon expert...Ovan visar Carli Bybel lite tips och trix på vad man ska tänk på och vad man bör undervika. Varje dag fyller jag i mina bryn för när jag var yngre plockade jag flitigt då det var inne på 90-talet. haha Annars använder jag inte övrigt smink varje dag, huden behöver få andas och vila men ibland kan det vara roligt när man har tiden och börja med en bra bas osv. :D Hoppas att ni har en bra start på veckan alla som kikar in. :)

   Dagens Middag!

Mums, väldigt gott och  enkelt! Bara hacka lax i små bitar och purjolök. Sen steker man på medelvärme och häller i Matlagningsgrädde samt Cream fraiche och kryddor. Jag brukar ta salt och pastakrydda. ;) Koka pastan och sedan klart!! :) Jag använder inga exakta mått när jag lagar detta, typ ju mer matlagningsgrädde du tillsätter ju tunnare blir såsen.... Vad blir/blev det hos er idag?? :)

RSS 2.0