Vilken dag!

Heej! :) Vilken dag säger jag bara. När man är ledig jobbar man ju nästan mer när man väl är på jobbet! :P haha Har satt upp julgardinerna, lagat mat, städat hela huset och varit ute i trädgården och tagit bort skräp. Vi håller nämligen på med baksidan där vi har rivit en hel del. Ska byggas nytt till sommaren. :) Och nu är det en vän till pappa här och gräver med en stor maskin utanför köksfönstret, ska ta bort allt gräs och lägga grus ist. Sen senare ikväll kommer det en annan man och ska installera huslarm. Vi hade ju det förut när vi bodde i hus, himla bra faktiskt!! :D Uppepå allt snöar det massor ute idag. :P Men lär säkert smälta bort tills imon sån tur är!!!
 

   Dagens planer!

Det regnar och regnar hela tiden.... Och dedär vinterdäcken har fortfarande inte kommit på min bil.  MÅSTE fixa det på torsdag när jag är ledig om pappa kan hjälpa mig. :) Är ju den första dec på lörd och kylan och snön ska vara påväg har jag hört! :P

   Så mycket bättre!

Har på senare tid blivit att jag bänkar mig framför detta programmet om lördagarna om jag är hemma! :P Himla bra, och kan inte sluta lyssna på dessa tolkningarna av Darin och Maja från föregående program:
 
Darin%20-%20Astrologen
 
Maja%20Ivarsson%20-%20Mitt%20b%C3%A4sta%20f%C3%B6r%20dig

RSS 2.0