En mycket speciell mugg!

Heeej!  Idag är det sista gången jag bloggar för iår då... hihi Och jag kan börja med att säga att gårdagen var lite stressig så jag han inte köpa några uggs eller några nya mjukisbyxor, men ett wii han jag köpa mig i alla fall.  Så nu har det spelats för fullt. Är verkligen lika kul som jag trodde att det skulle vara faktiskt. Sen fick jag en väldigt speciell present av syrran igår nämligen:

Haha På muggen står det: Stolt att vara en 100% engagerad, klädprovande, letande, köande, kassabärande Shoppare! Och sen står det suppershoppare i muggen oxå.  hihi Hon är för skön hon måste jag säga... Annars önskar jag er nu:

             
Eftersom att jag inte kommer att sitta här vis tolvlaget.  haha Och hoppas att ni får en bra kväll/natt och var rädda om er!

   Så himla typiskt!!

Japp, såg på tv3 nyss att Victoria´s secret fashion show 2009 börjar exakt samma tid som bingolotto gör ikväll!  Jag som alltid brukar se på den braiga showen varje år! Men men, får väll spela in då. Tur att min gamla VHS fortfarande fungerar.  haha Kan ju bara inte missa dessa snygga änglar!  hihi

    
Man kan ju lätt få koplex för sin kropp när man ser på detta. Men de är ju inte alls så snygga i vardagen precis. Alla kan bli sådär snygga med lite fix och trix. hihi  Kolla på heidi och miranda här tex:

            

   God morgon!

God morgon!  Uhh va tidigt det vart idag, faktum är att jag ska jobba så det är därför jag är uppe nu och det är superkallt ute. Sen runt tolv-tiden ska jag bege mig till kalmar för att kolla om ett par nya uggs för att mina har gått sönder.  Men så är det när man köper billiga för 300 spänn. hehe Sen ska jag kolla om mjukisbyxor på rean, en kavaj och ett wii-spel kanske. Ingredienser till nyårsmaten ska inhandlas och allt sånt så det är fullt upp idag.  Sen ikväll blir det att spela bingolotto. haha Vann ju en ny så det är väll bara att spela på och hoppas på nån miljon...Eller det räcker ju om jag vinner 50 000 haha  Igår bestämde jag mig förövrigt att spara ner min lugg oxå så den blir lite längre igen som på vanessa hudgens.

 Har ju haft lugg ett bra tag nu och trivs med det men vill ha den lite längre igen så man ser hela mitt fina ansikte. haha  Nää, nu ska jag snart bege mig ut i kylan. Ena dagen är det plus 3 och sen kan det bli superkallt en annan,helt sjukt ju... Men men ni får ha en toppenbra dag och tänk snart är det ett helt nytt år!  Fast fan stackars de som börjar gymnasiet nu och får heta typ HP-10.haha Låter ju mycket bättre med HP-06, 07 osv Fast det är väll bara för att det har hetat så nu ett bra tag.  på er!


RSS 2.0