Mask party!

Heej! Hoppas att ni har en bra dag! Jag har bara slappat hela dagen och tagit hand om mig själv typ. Fick ju en gullig "bok" med olika masker för händer/fötter och ansiktet i julklapp. Riktigt bra och återfuktade produkter. :)) Tycker Sephora är bästa butiken när det kommer till skönhet och sminkprodukter!
I morgon är det jobb igen. Jag har varit ledig i 4 dagar så det känns nästan lite kul och börja igen. hihi Men blir en tuff vecka med många timmars jobb då chefen kommer vara borta hela veckan och då är det jag som leder teamet. :) Men jag tror att det kommer gå bra. Dock får vi ju fördelning 3 av trädgård så alla inventarier måste bla. upp så vi är förberedda när allt kommer i veckan. ;D Imon ska jag även hinna träffa en vän över lunchen så det ska bli trevligt. ♥ Ha det bäst alla som kikar in!

   Söndagspasta!

Heej! Ibland kan jag bli supersugen på pasta. Idag var en sån dag. :D hihi Så smidigt och enkelt. Jag brukar göra en stuvning på skinka och purjolök, ibland rökt lax och det blir jättegott!
 
Sen åkte jag ut till mamma som bor lite utanför stan. :) Alltså sikten på vägen var inte jättebra som ni ser på bilden nedan. Fick jättefina rosor när jag kom fram. Färgen är ju urläcker! ♥ 
Nu ska jag fixa med lite jobbgrejer och efter det bara slappa framför tv:n med en kopp te! :D

   My birthday!

 
Tänk att ett år går så himla fort. Igår fyllde jag år och jag fick fina blommor och presenter. :D Eller jag menar Vi. har ju en tvilling som fyller år på samma dag. ;)
Av henne fick jag tröjorna och produkter från The body shop. Ska strax ta ett bad och prova shower gelen som doftar engelsk blomsterträdgård. :D Helt underbar, sen smörja in kroppen med body butter som doftar citrus och avsluta med honung/bivax krämen till händerna. Hon vet vad jag gillar. :) Av pappa fick jag skorna som jag ska ha på jobbet och hörlurarna. Mamma köpte fina påslakan som jag har spanat in länge, jättefin kvalitet!! Produkterna till ansiktet köpte jag till mig själv. :)
I fredags åt jag och några vänner på stars and stripes. Jag beställde fish and chips och det var riktigt gott. :D Efter det gick vi på bio, fifty shades darker. Eftersom att det var premiär så vill jag inte avslöja så mkt då jag kan tänka mig att många som läser här säkert ska gå och kolla nån dag. ;) Men den första filmen var helt klart bättre. Och jag som inte har läst böckerna tyckte att det kändes som en snabbspolning, nya ansikten ser man som kommer in och försvinner ganska snabbt. Sen kändes det som att en av dessa personer kommer fortsätta skapa drama i nästa film? Så otippat men jag kan ha fel... Jag tycker endå att den var helt ok.  Att bara gå på bio oavsett film är trevligt och något jag gör alldeles för sällan. :)
 

RSS 2.0