Camden Town!

Nu var det ett tag sedan jag skrev om senaste London-resan... Men gör det mest för att dokumentera, alltid lika roligt och kika tillbaka i bloggen om några år! ;)
 
Vi besökte alltså Camden Town- Market. Var hur mkt folk som helst av alla olika slag där... Det är det jag gillar med London, att bara man åker en bit bort så är det helt annorlunda. :)
 
 

Som ni ser så finns det många små speciella butiker, stilen som gäller här är ju över lag punk/emo/goth. Jag som är så långt ifrån den stilen man kan komma tyckte det var ganska intressant. Gick in i en del butiker där de sålde hur höga platåskor som helst, fick dock ej ta kort där så bäst att låta bli när det står så... Och galna kläder som jag aldrig har sett förut inkl. lack och läder. haha Var inte där så himla länge dock för när vi kom till Camden lock tyckte vi att det luktade som avlopp  och då bestämde vi oss för att åka tillbaka med tunnelbanan. Kände oss nöjda med det lilla vi såg och annat lockade mer just där och då... Dock ångrar jag inte att vi gick dit för det var en upplevelse i sig. :D Får se om det blir en sväng dit nästa gång, vi kanske gav upp lite för snabbt. hehe  För har hört att det ska vara trevligt om man går längre till Stables Market. Annars blir det Portobello Road Market som ligger ganska nära vårat hotell . ;) Har ni varit där någon gång?? Nästa gång jag skriver blir det om underbara Hyde Park. :D

   Dagens köp och käk!

Inte supersnygga bilder.... Men men, jackan är ursnygg i verkligheten! :D Och endast 499 kr från BIKBOK. Tycker verkligen om den, bär den till mina svarta Chelsea boots som jag visade för inte så länge sedan. :)) Även att jag är ledig kunde jag inte slita mig ifrån Jysk. haha Köpte en "sminkbox" för 39,35. Blir mer organiserat i skåpet nu, förut låg borstar och läppglans m.m huller om buller bara....  Köpte ett skrivbord också som jag ska ha symaskinen på in the Walking closet! ;)
 
Här skruvas det och så tänker vi lite! hihi Men jag vet att det blir kanoners, ni vet när man har en vision och då spelar det ingen roll att den kostade runt 500 med personalrabatt! :)
 
Fixar alltid med lite finare mat när jag är ledig för då har man ju tiden till det, blev köttfärspiroger och en sallad idag. Mums, jättegott! :) Hoppas att allt är bra med er såhär mitt i veckan! :)

   Gwen is back!

 
 
 Gwen Stefani är en av mina favoriter!! Hon har ju varit med i musikbranschen länge och skapade hennes "stil" redan när jag gick i skolan, lyssnade på what you waiting for? och Hollaback girl typ år 2004/2005! XD Det var tider de... Nu är denna coola kvinna 45 år och levererar fortfarande bra musik på sitt sätt som bara hon kan göra! :D Me like alot!!!

RSS 2.0