Reputation Taylor Swift!

Jag har alltid tyckt om Taylor Swifts musik. Köpte redan år 2008 hennes album Fearless och blev helt fast. Köpte senare skivan Speak Now som jag spelade i bilen heeela tiden. Efter där började Spotify ta form och jag slutade köpa skivor... Albumet 1989 kom senare ut med låten Blank Space som blev en riktig hit. Nu är hon åter igen aktuell med nytt album och nya låtar. :D

   Hello weekend!

Hej hej! Åhh så skönt att få vara ledig efter en tuff jobbvecka. Igår var jag hos faster och träffade även kusinbarn. Så himla mysigt! ♥ Idag har jag städat i garderoben och ersatt sommarplagg med vinterplagg. :) Firat pappa på fars dag och suttit ett bra tag och kollat fina skal från casetify.com. Finns verkligen hur mkt fint om helst. Jag gillar när man inte täcker hela mobilens baksida utan ser igenom lite. :) Mamma och jag har även hunnit med en snabbfika, titta så gott:
Resten av dagen kommer jag bara vara hemma och ta det lugnt. Göra ansiktmask och småkolla lite julklappar på nätet. ;D Varje år brukar jag köpa något till mig själv och i år är jag sugen på ett par nya hörlurar från Bose med brusreducering. Först tänkte jag på en ny ipad för min är tung och 5 år gammal. haha Men den fungerar ju liksom så varför köpa en ny då!? Imorgon är jag också ledig och då ska jag byta till vinterdäck på bilen och käka med bästis i stan. :) En fortsatt trevlig dag önskar jag er!

RSS 2.0