Love somebody!

 
 
Äntligen en fin sommardag! :D Ska in till stan och hämta min läderväska som dom har lagat. Min favoritväska som används mkt flitigt! :) Efter det in till jobbet och hämta dynor och stolar till mamma. För övrigt är jag frisk nu, hade en infektion men nu mår jag bra igen, jätteskönt!! :) Längtar till v.26 för då har jag en veckas semester. Vad har ni för planer denna sommar?? :) Kram på er!

   Trädgårdsfint!

Tycker ibland att det är roligt och fota i trädgården så här kommer lite bilder. :)
 
 

   Träningsvärk!

Omg igår hjälpte jag pappa med och lägga marksten, hur kan man få träningsvärk av det kanske ni tänker!? :P Jo, varje sten väger väll ca 3 kg, ner för att lägga en och upp igen flera gånger. Ska forsätta när han kommer hem sen så blir kanske mer värk, men det är bra värk! ;) Har annars mått riktigt dåligt i förra veckan. Åkte på någon infektion och fick som små knölar på halsen (svullna lymfkötlar) och kallsvettades massor och feber. Usch, det var inge kul alls. Åkte in och fick prata med en hematolog som har hand om blodsjukdomar och cancer ni vet.... Tagit en massa prover och svar får jag imorgon. Men nu har de lagt sig så tror inte det är så allvarligt, dock sade hon att man kunde ha knölar inombords som inte syns så kanske får göra en skiktröntgen beroende på provsvaren. Hade nämligen för lite vita blodkroppar och blodplättar.  Hoppas att jag får bra svar och att jag slipper ta nästa blodprov på måndag igen. :) Ha en bra dag alla som kikar in!!
 
Åhh va jag gillar bordet och stolarna, kommer från rusta och smälter in bra i omgivningen. Balkonglådorna är ifrån Jysk och amplarna från Plantagen! :)

RSS 2.0