Firework!

Denna kvinnan alltså, hon lyckas då alltid med sina låtar tycker jag!  Gillar låten och videon är sååå fin. En musikvideo som verkligen försöker berätta eller förmedla något viktigt! Att även om man känner sig svag, sämre än någon annan, ledsen, rädd eller något annat negativt så finns det en gnista som kan tändas och förändra allt!  Att det finns hopp och kärlek, även fast man inte alltid ser den. Att man inte ska ge upp utan se det utifrån den ljusa sidan! Låten är superbra enligt mig!!!


   Veckans kändis, vem är det här?

Japp, jag tänkte börja med en gissningstävling där man ska gissa vilken kändis som befinner sig på bilden!  Det kan vara kända personer över hela världen i princip och unga som gamla... Sen på Lördagarna i forts. länkar jag till de tre första som har svarat rätt, du måste alltså ha en blogg för att kunna delta och du har en vecka på dig att klura ut vem det är! Sen varje söndag publiceras en ny kändis som man kan gissa på. Vi mjukstartar med en hyffsatt lätt bild:

Vem är det här?

(Går ej att gissa mer på denna bild, rätt svar var Madonna)


   Vintertid börjar!

God morgon denna söndag!  Då var det dags att ställa tillbaka klockan en timma och vips så var klockan bara fem i halv tio nu!  hehe Så igentligen har jag inte sovit så länge iaf! tss.... Dagens planer är bland annat att:

  • Åka hem till pappa
  • Köpa ett refillkort
  • Duscha och tvätta håret
  • Plocka ögonbrynen och fila fötterna
  • Börja med en ny liten gissningstävling här i bloggen som kommer börja varje söndag och pågå en vecka. Skriver mer om det i nästkommande inlägg!
  • Blir nog att slappa farmför tv:n ikväll oxå med en kopp te eller nått.

Jaa, det är väll det som kommer hända typ!   Nu ska jag svara på kommentarerna och så önskar jag er en bra dag nu!


RSS 2.0