Bakar!

 
Ibland får jag bara för mig att baka, ser ni vad detta ska bli? Mums, mina favoriter ju! :) Men de blev inte så perfekta som förra gången jag gjorde dessa dock... I eftermiddag blir det lite jakt på julklappar som jag sade igår och ikväll missar vi inte Montazamis med vänner för då är Gynning och Peder Lamm gäster, kan bli ett intressant möte! :) Ha en bra dag nu alla som kikar in!

   Ny vecka!

Tiden går så himla fort tycker jag! :) Har jobbat mkt nu den senaste tiden och började redan vid 7 imorse, tänk att många börjar vid 7 varje dag, helt sinnesjukt ju!! Är så van att börja vid nio/halv tio och jobba till sju/halv åtta på kvällen ist. :P Upp och iväg blev det iaf och jag har haft en kanonbra dag. Fick varor idag så har haft fullt upp med att packa upp allt och eftersom att jag började tidigt fick jag gå hem redan vid 15.15. :) hihi Ska ta ett varmt skönt bad nu och bara njuta för imon är jag ledig, underbart! ♥ Har ni en bra start på veckan?? Löning är ju positivt iaf, ska faktiskt in och köpa lite julklappar imon till mormor och morfar! :) Trevlig kväll bloggers....
 
 

   Idolmys!

Yes, ikväll kommer bästis på besök, vi ska kolla idol och äta sallad. :D Mums, är ju inne i en nyttig period så sallad får det bli! ;) Allt på faten är från salladsbaren, de bästa dom kunde uppfinna! :)
 
 
Annars jobbar jag hela helgen och måndag! :) Har fått mer tider på Jysk igen så det är kul! :) Vad har ni för planer till helgen? :) Ha de bäst alla som kikar in!!!

RSS 2.0