Ett år sedan nu!

Japp, det är precis ett år sedan du gick bort idag älskade faster!  Jag tänker på dig väldigt ofta. Önskar att vi kunde pratat lite mer om och hur det var de sista dagarna. Men samtidigt inte....Du är och föblir den glada, positiva och snällaste fastern!  

Riktigt fin låt med Molly Sandén!  Ge mig hennes fina röst tack!!!!


   Rolig morotskalare!

Hej hej!  Då var det redan onsdag och snart torsdag!  haha...tycker veckorna går ganska fort om man säger så. Idag har det väll inte hänt allt för mycket. hade två datalektioner vid kvart i tolv sen berättade mats att alla som hade gjort provet var typ minst godkända. Vet inte om han hade rättat precis alla men de flesta i alla fall. Så det var väldigt skönt och höra!  Sen efter skolan stack jag och syrran in till stan för att kika runt lite. Hittade en rolig morotsskalare eller man kan ju skala potatis med den oxå i och för sig som vi köpte till pappsen för att den var så häftig:

Verkade riktigt bra, så ska prova den sen!  Sen efter det gick vi och handlade mat och jag blev sugen på nachotallriken på coffe house, och bestämde mig för att göra en alldeles egen med tacokyckling, såsen och allt. Det blev nästan lika gott faktiskt!  hehe Och nu ska jag kolla lite bloggar och efter det blir det nog plugg för att jag har redovisning om voltaire på fredag så det är väll bäst att man kör igång med det i tid!  Ha en fortsatt bra kväll/eftermiddag allesammans!


   Åhh, vilken tur jag har!

Yes, haha jag såg faktiskt på svenska hollywoodfruar igår.Programmet som är lika hatat som älskat! haha och jag måste säga att jag tyckte att programmet var bra!  Men min favorit är inte Anna Anka för att det är Maria Montazami!

Hon är bäst!

Tycker hon är så rolig som det där med kylskåpet.haha Hon skulle ge bort ett kylskåp till familjen för pengar som hon hade tjänat själv och hon har ju verkligen sinne för inredning så hon köpte mat till kylskåpet och fyllde det så det skulle matcha i färgerna och allt, men sen fattades en färgklick så då gick hon ut i bilen och kollade om hon hade ngn mat som passade in, sen när hon kom in så stog förpackningarna som hon letade efter på kylskåpet. Haha  Och hon säger - Åhh vilken tur jag har!...Så jävla rolig alltså! Fast man måste nog se det för att förstå vad jag snackar om!  haha.

Vilken är eran så kallade favorit?


RSS 2.0