Dagens köp!

 
Japp, idag har jag ju varit stan med en underbar vän och jag hittade mig ett nytt rosa nagellack, gillar namnet Doll pink! ;) hihi Sen en ungdomsbok, baristas 2. Har första boken och den var ganska bra så då måste man ju ha anrda oxå. Har precis läst ut Carolina gynnings: flickan från havet och den var superbra, hoppas att det kommer en uppföljare! :) Vi gick senare ner till hamnen och satte oss på en brygga kan man säga eller en stor trappa som går ner till vattnet och åt varsin macka, jag köpte en tonfiskbagel och hon tog en chilikycklingmacka. Lyxade till det och köpte en macaron med hallonsmak oxå! :) hihi Matade ankorna som kom simmande i vattnet med, hoppas att ni har en bra dag! :D


   Fika med en underbar vän!

Morning! :) Åhh måste bara berätta en grej,igårkväll var pappa och jag ute och gick en långpromenad vid hamnen. Var så himla härligt, solen sken och det var världens sommarvärme! :D Såg svanar oxå på riktigt nära håll:

Jag gillar dock inte fåglar så värst mkt, men på lite höll går det bra! ;) hihi På vägen hem såg jag en kopparorm oxå och blev livrädd!!! sen när vi gick igenom ett gammalt område där det finns små gulliga hus kom det en katt som pappa nästan häll på att trampa på för den sprang mellan hans ben, den blev nog lite rädd för vi mött två hundar precis samidigt! :P 

Idag ska jag in till stan och fika men en barndomskompis, ska bli jättekul! :D Kommer ha så mkt att snacka om! :) Hoppas att ni får en härlig dag nu fina bloggläsare!


   Have a great day!

Hej på er! :D Då var det måndag igen, här skiner solen och det är jättefint väder faktiskt! :) Ska snart kolla BB för missade det igår som vanligt, sen ska jag in till stan och köpa gardinhängare eller vad man ska säga! :P Ska hinna med att laga mat och måla en spegelram oxå idag. Från det ena till det andra så åkte syrran med sin klass till Göteborg idag, är ganska avis! :) De ska vara över en natt oxå och gå på liseberg, universeum osv. :) hihi Hoppas att ni får en bra dag nu vad ni än har för er! :)


RSS 2.0