Valborg!


Ska ni iväg och kolla på någon eld ikväll? :) Själv ska jag spendera kvällen på jobbet... Ska jobba nu alla dagar fram tills fredag nästa vecka. Men nu på tors slutar jag redan vid kl 2 så då ska jag syrran och bästis gå på stan samt käka något gott ute. Ska bli skoj!! Just det, en tjej som heter Malin ska komma och lära upp sig till butikschef hos oss kommande 3 veckor med start den 2 Maj, riktigt kul. kommer sedan vara i Norrköpingsbutiken tror jag att det var, sen öppnar ju Jysk på Öland så lär vara mkt att göra där med. Har redan fått tider annars hade jag fått jobba där också men men, måste ju över bron varje morgon så gör inget. :P haha Men är inte omöjligt att de behöver extra hjälp en annan gång, kan ju vara kul med lite omväxling. :) Ta hand om er!!♥

   Promenera!


Denhär bilden tog jag för ett tag sedan. :D Så himla fint med alla vitsippor ju! Har varit ute 2 gånger idag för att promenera, först tog jag en sväng i skogen sen en sväng in till stan för att handla och hem igen. ;) Har verkligen kommit in i det igen.... Gick ju massor när vi bodde i lägenhet och nu har jag hittat lite vägar igen där vi bor så känns himla skönt! :D
 

Kolla vad jag handlade i stan! Mums, vattnas i munnen nu!!! :D Efter det blir det att kolla biggest loser och imon ska jag för övrigt till Synsam och kolla synen. :P haha Ha de bäst bloggers!! 
 

   Busy girl!

Jag har haft så mkt på gång den senaste tiden så hinner ju inte med bloggen... Som ni vet jobbade jag under påsken, sen har jag annars umgåtts mkt med bästis en hel del. :D Långpromenader och sen sitter vi utslagna framför tv:n och kollar gamla avsnitt av Gossip Girl. Idag jobbade jag endast från 07.00-12.00 så har varit ledig hela dagen i princip. Har gått till graven och satt blommor hos farfar. Var begravning för flaggan var på halv stång. :( Så himla tråkigt varje gång.... Nu ska jag kolla senaste avsnittet av Top model och efter det bada. Tänk att Kevin och Jennifer fick åka hem senast. :P Jag hoppas på Micke, gången kan man nog lära sig... haha Imon börjar jag igen 06.20-19.15. Har aldrig jobbat så länge förut, men lär nog gå bra, om jag lägger mig i tid! ;) hihi Ha det bäst alla som kikar in!!
 

Vi är ju i en nyttig period för tillfället så vi köpte en miniburk av Ben&Jerrys nyare smak. Kommer nog inte köpa den igen för finns godare, och honungen blev för söt... Har för övrigt sett att Sia har en sort med hallon och saltlakrits, mums måste jag prova!! Ibland får man ju unna sig lite!! ;)

RSS 2.0