Skönhetsshopping!

 Idag var jag på stan med bästa vännen och hittad bla detta. :D Har länge varit nyfiken på dendär grejen från veet, och när Top Model gick hade de ju en utmaning där de skulle sälja denna manick. :) Ska prova att vaxa benen imon och hoppas verkligen att den är bra!! Som ni ser fick även 2 läppbalsam följa med hem, ett Peach och Cherry Me. Inte så bra som jag hoppades på, blir torr efter ett tag och färgen försvinner ganska snabbt men helt ok för endast 39 kr.... Ansiktsmasken vet jag är bra, H/Ms billiga funkar alltid på mig! ;)
 

Är inte världsbäst på att köpa presenter men detta får iaf fina mamma imon på mors dag - Lypsyl/Handuk/Handkräm/Doftljus. ♥ Hoppas att hon kommer bli glad. :)

   Carry you home!

 
Lyssnar mkt på denna just nu.... Hon är för grym dendär tjejen. :D

   88 pink!


Idag blev jag himla sugen på glass efter att jag slutade jobbet, fick syn på denna med smak av vanilj och jordgubbe. Mums, men inte lika god som originalet! ;) Efter det hem och sen iväg och handla lite med pappsen. Kikade in på en bilaffär och beställde nya fälgar och däck till bilen lite spontant! :D Tänkte att jag passar på för är ju lite svårt att hitta snygga med 4-bultar... Men blev till slut ett par silvriga med lite mörkare toner, kommer bli jättesnyggt till min klarröda bil. :) Är jätteglad. Och nästa löning kommer ju redan på fredag. :P Nu ska jag snart ta ett bad och senare ikväll kollar jag Biggest Loser, hejja Emma och Martin säger jag!! Imon börjar jag jobba redan kl 8 sen går jag delad tur så tar kvällspasset också.... Ha de bra alla som kikar in! :)

RSS 2.0