God kväll!

God kväll!  Nu sitter jag och kollar på OS där killarna åker fem-milen! Fattar inte hur man kan åka fem jävla mil!  Helt sjukt, men riktigt imponerande! Idag hade jag ju mycket på listan och jaa, allt blev gjort så det är därför jag inte har varit så närvarande här. hehe Sitter faktiskt och äter en stor god chokladmuffins nu! Mums mums, får väll fira att det är sista dagen på lovet.  hahaha Imon blir det ju som sagt skola och en del i klassen har svenskaredovisning i det där nationella som jag hade innan lovet. Gash va glad och nöjd jag är att jag har det gjort nu!  Har två tuffa veckor framför mig nu med massor av prov, körlektioner, halkan, riskettan och en redovisning om glass tror jag. Men men, så är det.... Jag hoppas att ni får en bra kväll nu! Ska återgå till tv:n nu där tre svenskar ligger långt fram för tillfället!  hihi

           

   Planer för dagen!

God morgon!  Vaknade igentligen vid nio imorse men tänkte att jag ligger kvar ett tag till bara för att jag kan. hehe Har precis ätit frukost nu och imon börjar ju skolan igen för min del!  Ute är det fortfarande plusgrader här men solen lär nog tyvärr inte komma fram idag...Dagens planer är:

  • Städa rummet och vattna blommorna.
  • Duscha och tvätta håret med nytt schampo.
  • Kolla om det har kommit upp nya avsnitt av The city.
  • Spela lite wii.
  • Baka stora chokladmuffins.
  • Kolla på blåsningen och OS ikväll.
  • Prova kläder tills imon.

Japp, det är väll det som står på schemat för idag!  Hoppas att ni får en bra söndag!

    

   Tips för dig med torr hy!

Nu på vintern så har jag väldigt torr hud så jag flagnas ganska lätt på benen m.m. Men här kommer lite tips som kan vara bra att tänka på för att förebygga!

        

1. Tvätta ansiktet morgon och kväll med rengöringsprodukter, gärna en rengöringsmjölk som passar bra för torr hy.
2. Avsluta alltid med en fuktighetskräm för torr hy. Använd gärna en extra fet fuktighetskräm på natten (sk nattkräm).
3. Använd gärna en sk skrubkräm (peeling) 1-2 gånger per vecka. Detta hjälper huden att se fräschare ut, och gör den mer mottaglig för de vårdande ingredienserna i ansiktskrämen.
4. Använd gärna en ögonkräm för att jämna ut och förebygga rynkor. Denna smörjs försiktigt in kring området vid ögonen. Den har en uppstramande effekt, rätar ut linjerna och dämpar svullnader kring ögonen.
5. Använd en återfuktande ansiktsmask en eller ett par gånger i veckan. Denna återfuktar huden, tillför näring och tar bort smuts på djupet.

Ganska bra tips som bör hållas, men jag är ganska dålig på det tyvärr!  haha Men du som läser detta kanske är bättre på det!


RSS 2.0