Monday again!

Japp, helgen går lika fort som vanligt men idag skiner solen här igen. Me like! :D Så skjusade syrran till jobbet tidigt vid åttatiden och sen for jag till Maxi för att handla! Sen när jag skulle hem så ville inte bilen starta, lät bara konstigt så jag tänkte, inte ska jag väll bli ståendes här nu! :P Provade några gånger och sen gick den igång, men ska nog höra med dom på verkstan omvad det kan vara för fel, för har hänt så förut några enstaka gånger. :( Thank god att jag stog på maxi och inte mitt inne i stan! ;) hehe Sen nu ska jag snart kolla mailen, sen laga mat som idag blir kassler, potatis och sås. Önskar er en bra dag nu! :)


   Veckans kändis, vem är det här?

Alla som har en blogg får vara med och gissa, sen på Söndag länkar jag numera till ALLA som har kommit in med rätt svar i detta inlägget! Lycka till! :)


Vem är det här?
Ledtråd: Amerikansk skådespelare som är väldigt aktuell just nu!


   Turn back time!

God eftermiddag! :) Då var det söndag och klockan är tillbakaställd! :P hehe Så himla onödigt igentligen men att det blir ljusare på morgonen gillar jag iaf! :) Idag har jag mest tagit de lugn, spolat av bilen lite, ingen idé at tvätta för den blir lika smutsig med en gång igen iaf! :P haha Har gått en promenad med pappsen oxå, skönt!!! Har varit molnigt idag igen men inget regn så det är nice. Nu blir det att lacka naglarna med denna snygga färg! Ha de fint! :D


RSS 2.0