Det efterlängtade brevet har nu kommit på posten!

Nu har jag änligen fått det efterlängtade brevet från biblioteket om att jag kan komma och hämta boken:Så länge vi båda andas av Stephanie Meyer. Åhh som jag har väntat på den boken. Ställde mig i kö innan vi slutade skolan så det har tagit typ 3-4 veckor. Som sagt nu ska här läsas! Till anhöriga: Svarar jag inte på mobilen så är jag i en annan värld....Twilight världen. Har laddat upp med lite mums mums:


(Ursäkta den dåliga bildkvalitén, glömde att blixten var av.haha) Sen var jag och min syrra och övningskörde förut. jag körde runt stan lite. Känner mig verkligen llite stressad med körkortet nu....Mötte en som heter john som kom och körde. Var hundra procent säker på att han övningskörde också, för han är lika gammal som mig. Men icke.När han körde förbi mig för att jag skulle svänga så såg jag ingen övningskylt. Jag bara Nähä, har han oxå körkort. Snyft Men men, jag kämpar på med teorin för det är ju den som krånglar. Sen när min syrra skulle köra vid trafiksignalen så var det grönt och då kom det en kärring från höger och körde mot rött i ganska hög hastighet.  Hon var helt borta alltså, men hann bromsa så det tjöt lite i hjulen. haha Det gäller verkligen att man inte sitter och sover själv i sånna situationer

   Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden!

Du minns allt detta om du föddes på 1990-talet. 

Minns du:

- Tidiga morgonar på helgerna för att kolla på Sailormoon och Totally spice.

- Pokemon och Digemon.

- När Britney Spears och  Spice Girls var det enda folk lyssnade på.

- När man fick Hitz for Kids i julklapp.

- När tamagotchi var allas bästa vän. "I´m a tamagotchi and i can make you haappy"

- När piggelinglassen kostade 6 kr

- Och sanwichen 10 kr

- Och framförallt, minns du när det blev år 2000? och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tycket att det kändes lika dant som när det blev 1999.

- Kommer du ihåg allt detta? Saknar du det?

Det gör i alla fall jag, och jag saknar det verkligen ibland. Att inte behöva ta så mycket ansvar utan bara få va barn.


   Dagens middag!

Japp, idag blir det gammal hederlig pyttipanna och ägg till middag. Tycker det ska blir riktigt gott!....Kommer inte ens ihåg när jag åt det senast.


Tycker du väldigt mycket om stekta ägg och önskade att ditt ägg älskade dig lika mycket tillbaka? Då är denna stekpanna något för dig. Den fomar ägget till ett hjärta. Går även bra till pannkakor och omeletter.

RSS 2.0