Ikea nästa!

Heej! :) Härligt med fredag, och jag är ledig för jobbar hela helgen ist. ;) Ska snart välja ut en outfit för denna regniga dag. Efter det åka och handla, blir spagetti och svampstuvning till middag idag. Mums. I eftermiddag sen ska jag och pappa till Ikea och köpa ett bänkskåp och ett högskåp till köket. :) Ska kolla om ett par nya höstskor oxå. Igår var jag för övrigt hos bästis och fikade, alltid lika trevligt!! :D Ha de bäst alla som kikar in!♥
 

   4 grader!

Japp, det stog temperaturmätaren på imorse! :P Brrr! Hej höst liksom..... Idag jobbar jag från kvart i tolv till stängning igen. Men innan jag börjar ska jag ta mig ett härligt bad och laga mat, blir kyckling och grönsaker. Mums. :) Vad blir/blev det hos er idag?
 
 
 

   Soliga måndag!

Japp, himmeln är blå ute och det ser för en gång skull ut att bli en jättefin dag! :D Jag ska ju jobba 9.45-19.15 men på rasten lär jag nog skila ut en stund iaf! ;) Ikväll blir det en kvällspromenad och sen kolla den nya serien underbart är kort. Handlar om hur det är att vara kortväxt i dagens Sverige. Helene, Jenny, Kim, Jonas, Peter, Frida och Helen är alla kortväxta men lever som vilka andra svenskar som helst! :)
 

RSS 2.0