Eclipse ikväll!

Hej svejs!  Idag är det ondag och har en halv vecka kvar, sen börjar jag sommarjobba!  hehe Men dagen planer är:

  • äta frukost nu
  • träna en stund
  • tvätta håret och duscha
  • åka in till stan och kolla om en mobilväska och gå på stan en sväng.
  • äta middag
  • klockan tre ska jag till emma
  • vid sex ska jag på bio- Eclipse!

Här har det regnat lite imorse men nu är det strålande sol igen så det är gutt.  Igår kollade jag förövrigt på matchen mellan spanien och portugal, usch va förbannad jag blir på alla dommare som har varit med nu i år. De dömmer ju fel många gånger!!!  Jag hejjade på portugal men det går ju inte när christiano ronaldo är med där, han har de ingen respekt för alls när det gäller frisparkar osv... Hoppas att ni får en bra dag!

Någon mer som har sätt eller ska se denna?


   Krångel när man ska panta!

Hej på er!  Då är det tisdag och jag och syrran åkte till maxi runt tio imorse för att panta ungefär nio fulla påsar med plastflaskor! (Loka som jag älskar) hehe Och vi lade alla påsarna i en vagn och fick hålla två påsar i händerna, när vi klev in så glodde typ alla och tänkte väll, har ni inte pantat på flera år eller?  haha Och sanningen är den att det har vi faktiskt inte.... Men nu fick vi för oss att göra oss av med dessa och bredvid oss stog det två som jag känner igen som pantade ölburkar. Vi började och efter ett tag fick jag ringa på hjälp för då hade en fastnat i maskinen. De som stog bredvid sa - nu var det ju inte vi som ringde den här gången i alla fall^^ Sen fastnade deras efter ett tag och sedan stog det att våran var full! Jag trodde jag skulle dö så himla störande!!!  Men sen flöt det på och vi blev konstigt nog färdiga före dem då deras krånglade hela tiden! haha  Hoppas att ni får en fortsatt bra dag, nu ska jag äta jordgubbar! Mums!!

Skulle nog behöva köpa mig två sånnahär fina kassar!


   Shakira is very good!

Nu är det kväller så jag beger mig till soffan och kollar lite på fotboll!  Shakira har nog för övrigt aldrig gjort en dålig låt. Tummen upp för denna tycker jag!  Och ha en bra kväll!


RSS 2.0