Gynning design!

Åhh, jag är såå sugen på och köpa mig ett bäddset, pläden och en fin kudde från Gynning design. :D Gillar att hon använder så mkt olika färger och att motiven på tavlorna finns med på många produkter... Mina favoriter är Bleeding Barbie och Slice Of Life som ni ser här ovan! :)

   Loka likes candy!

Hmm, nu om man är sugen på godis kan man ju köpa sig en loka ist! ;) haha Jättebra för oss som försöker hålla oss borta från smågodis!  ♥

   Ta hand om sig själv!

 
Det är precis vad jag har gjort. :) Bokade en tid hos frisören och spenderade hela förmiddagen där, gjorde slingor och provade den nya behandlingen olaplex, himla nice! :) Sen har jag ätit skorpor och druckit te. har regnat precis hela dagen nonstop!!!! Helt sjukt, fick ha vindrutetorkarna på bilen på högsta hastighet, har aldrig hänt tidigare! :P haha Nu tänkte jag ta ett fotbad och samtidigt kolla senaste avsnitten av nya Paradise hotel Norge... Förresten, jag har bokat ännu en resa till huvudstaden med bästa syrran och bästis som aldrig varit där... Kommer bli superkul, har ju berättat en massa om när jag har varit där så nu jäklar ska hon få se. ;) Får låna pappas bil också då min lilla bil inte är så himla säker på de stora vägarna när man kör så långt.... Hoppas att ni har en toppenbra dag!!! :)

RSS 2.0