Dagens köp!

Åhh idag har jag köpt 2 par fina skor! Skinnskor från Scorett och ett par Bailey Button från UGG Australia. Är så himla glad och nöjd över mina köp. Sen hittade jag 7 par strumpor på rean för endast 70 spänn. :) Nu är det snart nyår  och jag ska äta hummer för första gången. Mums, gillar kräftor så lär nog gå ner ganska lätt! ;) hihi Ta hand om er alla fina bloggläsare så hörs vi nästa år!! Eller kanske imon om jag har tid.... :)
 

   Hotellbilder!

 
Som ni förstår så blev det lite kort tagna i London, självklart kommer jag att dela med mig av dom flesta...Här har vi hotellet som vi bodde på. :) Bodde på Baker Street så är ganska centralt och kunde åka med bussen endast 2-3 hållplatser så var vi vid Oxford Street, eller gå som tog en kvart ungefär. ;) Kunde inte bo bättre, frukosten var utsökt som ni ser, mums!! Deras äggröra var supergod också. Skulle gärna återvända dit igen om vi åker fler gånger. :D Idag är det ju lördag och jag ska snart fixa lite mat och efter det åka och jobba. :P Hoppas att ni har en bra helg! :)

   Perfume!

 
Den är låten är så himla bra!! :) Hoppas att ni har en bra dag, jag har precis kommit hem ifrån jobbet och ska nu svara på lite kommentarer. Ikväll blir det långpromenad som vanligt och avslutar nog med ett hett bad. Hur härligt som helst ju! :) 

RSS 2.0