Studiebidraget=Shopping

I fredags kom ju studiebidraget som sagt. Och vad betyder det? Jo shopping för min del.  Har kollat på lite grejor... Skulle vilja väskan som kommer ifrån nelly. Samt kläderna från cubus. Älskar verkligen cubus för allt är så billigt där.

 

      


   Plugg plugg plugg!

Jaa, vad ska man säga. Jag har läst igenom papprena typ 10 gånger nu men fattar ändå inte. Är så le på skolan just nu. Vill bara ha sommarlov!  Just det idag är det ju mors dag också. Mysigt. jag har faktiskt varit duktig och köpt en lila ljuslykta till min mamma med lila passande ljus till och ett kort. Hon blev så klart jätte glad.  Men nu ska jag gå och bada. See you later...


   Oväntat besök!

Idag när jag kom hem till pappa så hade min faster och hennes man kommit och hälsat på. Trevlig trevligt.Var ett tag sen jag såg dom. Jag hade tänkt att plugga på ett sista prov i aktiekunskapen som jag ska ha imon. Men det var bara att lägga ifrån sig papprerna och vara lite social.Vi fikade och hade allmänt trevligt ute i solen. . Nää nu måste jag gå och plugga om jag ska få någonting gjort. Jag vill ju åtminstånde få ett G i betyg.


RSS 2.0