Glass med varma hallon!

Go kväll på er!  Hoppas att allt är bra! jag har hunnit med det mesta som jag skulle göra idag och har till och med pluggat lite!  Dock blev det inga muffins. Men jag hittade hallon och glass i frysen så ska snart äta det till blåsningen när det börjar. Detta är min favorit bland de billigare varianterna:

Mums!  Sen tycker jag såklart om Ben & Jerrys Cookie dough. Men de kostar ju hela femtiolappen så det blir ju inte ofta att man köper. hehe Bara om man ska fira något eller om man tycker att man förtjänar en sån för att man har gjort ett bra prov eller nått.  hahaha Har även hunnit med och spela lite supermario wii oxå och har kommit till värld 5 nu. Jippi!  Man blir helt fast när man väl har satt sig till för att spela. haha Nää, nu börjar ju blåsningen snart. Men ni får ha en jätte bra kväll nu alla bloggisar så hörs vi  imon!


   Värsta coola grejen!

Jag är en sån som alltid provar ut vad jag ska ha på mig till skolan dagen innan, eller på kvällen.  Sen hänger jag kläderna med galgar på dörrhantaget och sen får jag ta bort dem när jag ska lägga mig för att då är de ivägen när jag ska stänga till dörren.  haha Inte så smart! Men nu har jag hittat den perfekta födelsedagspresenten som jag kan önska mig:

              

129 kr på Lagerhouse!

Perfekt!  Man hänger den på dörren och sen kan jag hänga alla kläderna där istället. Plus att jag kan stänga till dörren utan problem då!  Som sagt jag fyller år den 11 februari så det är ganska snart. hehe Och en av mina bästa vänner i skolan fyller 19 år idag!  hihi

   God morgon Söndag!

Hallo! Helgen går redan mot sitt slut och snart är det skolan igen.  hmm typiskt när man längtar så till fredag och sen helg, och så går den över så snabbt. hehe Pizzan blev jättegod igår och allt gick åt. Fast jag åt ju inte allt själv som ni nog förstår. haha Kollade lite på robinsonfinalen oxå och det var ju jättespännande!  Jag tyckte absolut att rätt person vann! Hans var jätte duktig och förtjänade platsen verkade det som när man fick se ett sammandrag.  Denna dag kommer nog mest bestå av att hålla sig inne för att det är -18 grader ute. Usch! Ska kika in på cdon och se om en filmen i skuggan av värmen finns att köpa än. Var inne i förra veckan och kikade men då var den inte tillgänglig. Har ni sett den filmen???


Den verkar i alla fall jätte bra!  Är byggd på Lotta Thells självbiografiska roman. Och denna filmen är baserad på andra boken. Den handlar om eva, en ung väktare med ett ensamt och ångestfullt dubbelliv som heroinist. När hon en dag träffar polisen erik börjar hennes skötsamma fasad att sakta men säkert krackelera, och tillslut återstår bara två alternativ: att ge upp hoppet om ett någorlunda värdigt liv, eller att en än gång försöka bli fri från heroinet. Men frågan är hur?  

Visst låter den ganska intressant!  hihi  Annars blir det nog att plugga lite senare ikväll och sen funderar jag på att baka muffins med choklad!  Är ju så himla gott! Men får se... Önskar er alla en bra söndag nu!


RSS 2.0