Million Reasons!


Sitter och lyssnar på lite musik. En del är så himla duktiga på och göra covers. :) Vintertiden är här och det var riktigt skönt att få ställa tillbaka klockan imorse. :D Tänkte även på det när jag skulle äta frukost så sken solen och det var riktigt fint ute. 1 timme gör så mkt. :) Jag har varit ledig hela helgen, så himla skönt och välbehövligt då jag har jobbat långt över 40 timmar denna veckan... Från det ena till det andra, gjorde en varm smörgåstårta igår:
 
Mums, den blev riktigt god och det bästa är ju att den blir ännu godare dagen efter. ;) hihi Just nu kollar jag om nya skal till min iphone. Länge sedan jag köpte något nytt. Vilket tycker ni är finast av dessa tre??

   Hösten är här!

 Men kolla in min frulle imorse. När jag är ledig så brukar jag lyxa till det med bär och sånt. :) Regnet fortsätter. Har regnat sedan i onsdags typ... Och det är så typiskt när vi får varor just den dagen på jobbet. Kom 20 pallar med julvaror som ska upp i hyllorna. :D hihi Var en sväng på stan idag och såg att flera hade fått upp sina julsaker också. Så mysigt tycker jag och november är ju snart här. En bekant till mig berättade att hon hade nästan köpt alla julklappar redan. Jag har inte ens börjat, men brukar vara sen. Köper oftast allt 2-3 veckor innan julafton. :)
På stan hittade jag lite småsaker. Bland annat den nya vinterdoften från Rituals. Doftar apelsin och kanel. :D Sedan skulle jag ta ut lite kontanter för ovanlighetens skull och kolla!! :O Blev minst sagt förvånad när jag fick en bunt med de nya 100-lapparna. Jag hade faktiskt hellre velat ha 500-lappar. :P haha Ikväll ska jag kolla film med syrran och under tiden pyssla med lite jobbgrejer. Vi ska ju få elektroniska skyltar nästa vecka men vi ligger lite efter i planeringen så tog hem några lådor. I varje låda är det 80 st och sedan ska man skjuta i 2 plastbitar på varje. Kan tyckas vara riktigt tråkigt men är väldigt lätt och det kommer bli så himla skönt sen. Vi behöver inte tänka på och byta skyltar eller skriva ut alls utan det kommer ske centralt via wifi. :D Vad har ni för er annars i höstrusket?? Brr, imorse var det endast 4 plusgradet här. Kram på er! ♥

   Have a great weekend!

Heej! Hur är det med er?? Själv är jag ledig idag vilket känns himla skönt. Har haft långa pass nu under veckan då vi har haft totalinventering i butiken. Har haft besök från flera butiker som hjälpt oss. Bland annat en kille som jag var på kurs med inom logistiken. Vi tog hand om leveransen en av dagarna och det var såå kul. :) Har känt mig frisk och pigg på jobbet men nu när jag är ledig kommer förkylningen tillbaka. :( Antagligen för att jag slappnar av och på jobbet hinner jag aldrig känna efter... Men jag känner mig inte jättesjuk så har hjälpt pappa att lägga golv i sovrummet:
Igår kväll kom bästis på besök och vi provade en ny maträtt:
Ser ut som vi har plastat in allt. XD haha Men det är rispapper för er som undrar. Egentligen skulle det ju bli som vårrullar som man kan äta med händerna. Men vi tyckte det blev så lite fyllning i varje så vi gjorde större och det blev riktigt gott. :D Räkor är gott men nästa gång ska jag nog prova med lax. Mums! :) Från det ena till det andra. Rensade bort lite prylar och kläder härom dagen. Titta av jag hittade:
Min gamla cd-spelare från barndomen. :O Tänk att nu säljs det väll knappt cd-skivor längre i butikerna men då fanns det många som bara sålde skivor. När Britney/ Avril Lavigne och liknande artister kom ut med nya låtar kunde man köpa singlar med endast några låtar på för ca 30-59 kr. :) Hörlurarna har jag inte kvar men som ni ser på bilden var jag tvungen och prova med mina lurar till iphone och en julskiva fick det bli. Fungerade alldeles utmärkt. :D Inget man använder man kan vara kul och spara för utvecklingen går i rasande fart... NU ska jag åka iväg och köpa lövbiff med pommes bara för att det är fredag! :D hihi Och ikväll ska jag kolla på Skavlan, såg att det var lite intressanta personer ikväll:

RSS 2.0