Sjuk!

Japp,har inte bloggat på ett tag för är så himla förkyld och täppt i näsan!! Har inte sovit någonting inatt knappt! :( Hatar att inte kunna andas genom näsan.... Men men, ska ta ett pass på städet 2 timmar ikväll iaf, behöver pengarna! Och sen har jag terminalen fre,lörd,sön. Nästa vecka blir det att åka iväg med familjen till ullared bla, så hoppas att jag inte är förkyld då! :) Ha en bra dag nu fina bloggläsare! :)


   Från idol till skansen!

 
Har precis kommit hem ifrån en lång men härlig kvällspromenad och ska nu bänka mig framför tv:n och kika på allsång på skansen. Seriöst, att gå från medtävlande i idol till att bli programledare för skansen är inte dåligt! ;) Inte konstigt att det är så många som söker till idol! :) hihi Ha en bra kväll nu.

Just det! Kusinen klarade det så nu har hon körkort, superfun!! :) (tack för att ni höll tummarna för henne) Ska till stan och köpa en present imon! ;)


   I wanna go!Först tyckte jag inte om denhär låten men efter att ha lyssnat på den några gånger nu så gillar jag den skarpt! :) Hoppas att ni får en fin dag nu. Själv ska jag ut nu och njuta i det fina vädret, förresten kusin har uppskrivning och uppkörning idag, ni hjälper mig att hålla tummarna för henne väll? ;) hihi 


RSS 2.0