Sista dagen!

Igår var den sista dagen med ombyggnaden. Har haft underbara dagar där jag har mött mkt nytt folk och lärt mig en hel del. Sälja kan jag ju men det här är en helt annan grej... Blev mest städning och fix som dammsuga/lägga saker till rätta, bädda upp i våra barnsängar och blåsa balonger igår. XD haha Men blev en lång dag, åkte hemifrån klockan 7 och hemma igen 20.30. Innan jag gick fick jag biobiljetter för bra arbete. Blev såklart jätteglad. :D Ett minne för livet att jag har fått vara med, är ju inte så ofta man bygger om så pass mkt och lägger in ny matta i hela butiken.... Och varor har det ju kommit till nyöppningen idag. Kolla här:
Idag är jag ledig. Har varit i stan en sväng och vet ni vad som hände vid parkeringen!! Såg en äldre man och hans fru backa in i en nyare fin Volvo. Hördes en smäll och stackarn kände sig såklart jättehemsk och blev typ ledsen såg det ut som... Dom stog kvar när gick men inte när jag kom tillbaka.. Får hoppas att ägaren blev kontaktad iaf... Hade bråttom annars kanske jag hade tagit ett kort på reg.numret. Tog ut lite kontanter i stan med då jag ska till Stockholm imon och köpte med mig världens godaste sallader till syrran och mig. :) Lite kul med alla nya och gamla sedlar som är nu:
Hoppas att ni har haft en bra vecka hittills!! :D

   Matmarknad!

Hej på er! Igår var jag ledig. Så himla skönt faktiskt. :D Var i stan en sväng och kollade in matmarknaden, så himla roligt tycker jag även om man har sett en del tidigare... :)
 
Senare ikväll blir det filmkväll med en av mina bästa vänner och bara snacka om allt som har hänt sedan sist. ;D Imon börjar jag jobba igen kl 07.00 och är borta till onsdag. Efter det väntar Stockholm så lär nog inte vara så aktiv här på ett tag. :) Får hoppas att ni har det toppenbra alla som kikar in. ♥  

   Jobba, jobba, jobba!

Hello friends! Här lyser jag med min frånvaro för tillfället.... Jag är nämligen borta på jobb i en annan butik just nu och ska vara där tills ons nästa vecka. Håller på och bygga om hela butiken från grunden, allt flyttas om och en ny matta läggs i hela butiken. Imon ska även kassorna flyttas så det är verkligen fullt upp. Har från i måndags jobbat 07.00-18,30 varje dag. Jag pendlar dessutom då det tar ca 45 min hem därifrån. Upp och köra hemifrån vid sjutiden och sen hem halv sju igen. ;) Men det går riktigt bra!! Och jag har även fått beröm av chefen för bra arbete! :D Kan tänka mig att en del inte tror att jag är en sån som hämtar inventarier och bär tungt osv bara för att jag är liten och kort. Men jag är envis och tycker om att jobba intensivt! :) Lär nog återkomma med inlägg i helgen igen. Hoppas att ni har en bra vecka såhär långt!! ♥
 
 
Förresten, jag gillar verkligen One Directions nya musikvideo på låten Perfect. :D Så himla bra, låten går på repeat just nu! ;)

RSS 2.0