Snygga studentskor!

Jaa, det ska jag eventuellt åka och kika efter imon. Det är ju inte så lång tid kvar till den stora dagen så är väll lika bra att vara ute i god tid med de.  Skulle inte säga nej till ett par av dessa:

Alla skorna finns att köpa på: Nelly, Din sko och Scorett!  


   Trevlig Valborg!

Jahopp, då var vi här igen!  Med brasor, körer som sjunger, korv med bröd och dåligt väder! haha Eller det är det här i alla fall. Har regnat lite smått hela dagen och nu när jag körde tiill mamma.  Själv ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt ikväll tror jag för att jag är ganska trött efter en tuff vecka. Ska snart äta grillad fläskfilé och potatisgratäng med sallad! Mums!  Me like! Fick för övrigt gå hem tidigare från APUn idag oxå så det var gutt. Åkte till stan med pappsen och kikade efter en ny mobil. Hoppas att ni har haft en bra dag! Nu ska jag läsa aftonbladet och klick!


   Det där med att tanka bilen för första gången!

Japp, det gjorde jag idag!  haha Först när jag körde in till stan så hade jag inte så mycket kvar i tanken och tänkte därför köra till Preem med en gång, men jag råkade ställa mig där man var tvungen att tanka med kort först och jag hade bara kontanter med mig så då tänkte jag dra till Jet istället för att det var sån kö där man kunde betala kontant.  Väl vid Jet så skulle jag stoppa i pengarna men då funkad inte den så jag var skit nervös att jag skulle få typ soppatorsk med en gång...men pappa sa att det var lugnt fast mätaren stog precis innna det röda vilket inte är panik! Men jag är som jag är så jag körde tillbaka till preem igen för att tanka och då var det tomt så det gick jättebra!  Nu blir det att käka pizza och sedan kolla andra avenyn!

    

RSS 2.0