Just Relax!

Åhh den här låten är så bra!  Älskar att lyssna på den när man har haft en stressig dag eller när man bara vill ta det lugnt och relaxa!

Linoel Richie ft Akon - Just Go. (Det är inte hela låten som ni nog märker, för att lyssna på hela får ni gå in på youtube!)

                                                

Söt vovvsing ju!


   Någon har bytt lås på mitt skåp under helgen!

Jaha, nu har man slutat men min buss går inte förrens om en timma. Så det blir att sitta här ett litet tag.  Förövrigt så var jag skit trött imorse så jag gick till och med till fel skåp.hahahaha Jag tänkte- va fan har någon bytt lås på mitt skåp under helgen eller? haha snacka om att an är helt borta! hade ju matlagning oxå imorse och det var riktigt kul faktiskt! jag och emma lagade äggvåfflor och imon ska vi göra omelett. Mums!  Tessan har börjat i min grupp nu oxå. Kul kul! Saknar tiderna med dig då vi var Bff...men kul att ha någon att snacka med, för att man känner sig ganska så ensam då jag inte känner någon annan direkt.  Åhh när jag kommer hem ska jag nog göra scones med te! Så underbart gott det är. Nää nu ska jag kika in på bloglovin och se om jag har några inlägg att läsa. Hörs senare!


   Sverige vann finnkampen!

Wiheee just nu är man ju verkligen en stolt svensk! haha  Kul att vi vann för en gång skull! Det var verkligen skitspännande för er som inte såg! Tycker det är extra kul att kolla på de yngre killarna och tjejerna om som man aldrig hör något om... Som en kille som var född 1990. Jag menar han är ett år äldre än jag och har redan åstadkommit så mycket av livet som att få vara med på något sånt. Verkligen Imponerande! men det är klart att han säkert har fått avstå mycket av det goda oxå. Haha Men grattis till alla svenskar än en gång! Kul kul!

 (Bild från förra året!)


RSS 2.0