Lite besviken!

Idag har jag och pappa varit iväg och handlat kastruller. Har ju köpt induktionsspis nu och då behöver man ju speciella grytor och kastruller. :) Frågar en expedit om man kan ha dom på induktion och hon svarar JA det kan man... När vi kommer hem och öppnar och ska testa med en magnet så fastnar den inte, sen läser vi inuti att det går till alla UTOM induktion.  :(((( Så himla störande, dessutom har vi inte köpt dom "hemma". Men pappa får åka en timmes bilfärd imon igen och byta dom för vi måste ju ha rätt. :P Nu till något roligare, hittade en råsaftcentrifug för bra pris till mamma som hon ska få i födelsedagspresent, hon kommer bli jätteglad. :D Och hon har pratat om att hon vill ha en så det blir en riktig överraskning. ;) Hoppas att ni har haft en bra dag!!
 

   Top Model Sverige!

Är ett av mina favoritprogram så premiären ikväll missar man ju inte!! :D Slutar 19.15 så har en kvart på mig hem då det börjar på 3an. :) Kommer ju även vara killar som tävlar denhär gången så kan bli intressant! ;) Har ni haft en bra start på veckan annars? Gjort i helgen? :)

   Dagens fynd!

Ok, där ljög jag lite.... :P Kommer befinna mig på jobbet idag så har ej tid för shopping. Men när syrran och jag var på stan senast så hittade jag dessa fynd. Jackan blir perfekt till våren och sen köpte jag ju svarta sneakers i London som passar perfekt till ett par jeans, kan se det framför mig och jackan till. :) Klänningen hittade jag på H/M och jag har letat länge efter en sån som går omlott med djup urringning. Love it!! Läppglanset blev en impulsgrej men himla fin färg så jag gillar det. :)

RSS 2.0