Händelserik dag!

Eftersom att jag jobbar tis, ons tors lörd + sön. Så får jag planera in det mesta på en och samma dag! :P Som ni märker har jag en del att stå i! ;) Hoppas att ni har en bra start på veckan!!!

   Regn!

Idag regnar det massor! :P Men ganska mysigt tycker jag, behöver regn så sista snön försvinner. :) Ska snart in till stan och kolla synen, efter det hem och äta. Sen klockan 1 börjar jag jobba till stängning. :P Och ikväll blir det bara att ta det lugn när jag kommer hem! :)

   Ceasarsallad!

Hallå hallå! :D Hoppas att allt är bra med er. Nu var det ju sådär länge sedan jag skrev igen. :P Har mest jobbat, varit förkyld och umgåtts med vänner. Igår hade jag en heldag med bästis. Shoppade och åt mat på stan:
 
Väldens godaste ceasarsallad från Stars and stripes! :)
 Idag ska är jag oxå ledig så ska snart göra mig i ordning och åka till AF/Försäkringskassan. Har en massa strul för får ingen ersättning då de tror att jag är med i 2 program samtigt... Har skickat en massa intyg och papper!! Blir så trött på dom, men bara att åka dit och ta till en lite argare ton så kanske dom lyssnar! ;) hehe Efter det ska jag in till stan och handla lite. I eftermiddag ska jag städa och ta mig en långpromenad! Solen skiner och det är äntligen varmt ute! :D Ha de bra allesammans!!

RSS 2.0