Scones och te!

Hejsan svejsan!  Då var det måndag igen och dagen har gått hyffsat fort! På praktiken har jag gjort små planteringar i krukor, blev jättefint! Tog tyvärr ingen bild på det men men... Sen har jag packat upp nya fina glas och kransar i korgmaterial typ.  Fatta att det är den första mars imon. Helt sjukt ju, min mor fyller år snart oxå så måste börja tänka på en present. Håller ju på att måla en tavla men sen måste hon få något mer. Några tips??? Annars, kvällen kommer att bestå av tv:tittande och sen ska jag göra scones och te. hihi Mums säger jag!  Hoppas att ni har haft en bra dag och att kvällen blir toppen!


   Slappa all day long!

Seriöst! Idag vaknade jag runt 10-tiden och sen satte jag mig här vid datan, sen fixade jag ihop en fläskpannkaka. När middagen var avslutad satte jag mig här igen och har suttit här heeela dagen lång!  Snacka om att tiden bara springer iväg när man sätter sig vid datan, har kollat på en massa serier och bara slappat hela dagen. Ganska skönt men jag får lite ångest när jag kommer på mig själv med att jag inte har gjort något vettigt på hela dagen.  haha Har inte ens varit utanför dörren.... Men det är ju söndag iaf så då får man vara lite lat, och en ny vecka är snart på G.  Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag göra mig en kopp te.


   Dagens köp och käk!

Japp, idag har jag ju varit på ikea, dock köpte jag inget där som fick följa med hem utan kollade mest bara runt, väntar tills vi ska flytta till lägenheten innan jag köper något nu, annars får man ju konka med tunga möbler två gånger, ganska onödigt!  hehe Men hittade lite kläder iaf och fina sommarskor.

Älskar den blommiga jumpsuiten från bikbok för endast 399 spänn och hittade även de två tröjorna på bikbok för en billig peng. Sen fick jag den rosa scarfen och mössan på köpet!  hihi Köpte även det ljusrosa nagellacket och de vita låga textilskorna som kommer passa perfekt i sommar på Eurosko! I´m a happy girl!

Käka måste man ju göra göra oxå så jag körde på det "gamla vanliga", pommes, grillspett och supergod vitlökssås + lite sallad!  Mums!!! Hoppas att ni har haft en bra dag annars idag och att kvällen eran blir toppen nu!

RSS 2.0