Första grillningen!

Vi brukar inte grilla speciellt ofta men idag var det så himla fint väder ute igen och solen skiner så fick bli grillat till middag. :D Mums, så himla gott! Jag älskar champinjoner och majskolvar. Sen kunde vi inte bestämma oss om vi skulle ha potatishalvor eller sötpotatis så fick bli båda delarna. haha Blev även lite över som jag ska ha med mig till jobbet imon. Bästa matlådan här minsann. ;)

   En dokumentär som berör!

 För bara någon dag sedan kollade jag på dokumentären om Tim Bergling. Som ni alla säkert redan vet så valde han att avsluta sitt liv endast 28 år gammal. Ni som inte har sett dokumentären måste göra det. Jag blev väldigt berörd, arg och ledsen. Man ser verkligen hur dåligt han mår, skriker efter hjälp och säger flera gånger att han kommer dö om det ska forts i samma takt. Två scener är väldigt starka. När han sitter i sjukhussängen med datorn och jobbar. Har fruktansvärt ont och lider av ångest/stress som står honom upp i halsen. Man får även se ett scenario där han precis lämnat sjukhuset och sitter i bilen med någon som vill att han ska göra telefonintervjuer och begär att han ska spela dagen efter när han är helt borta och inte ens vet vilken dag det är. Usch, för människor som bara har pengar i sikte, synd att det ska kosta livet på en sån fin talang. En låt som jag speciellt kommer ihåg är Seek Bromance från 2010. Då jag tog studenten och den hördes överallt i högtalarna! ♥

   Jobb Jobb Jobb!

Hej! Det var inte igår. Jag är inne i en jobbperiod nu där det är fullt upp fram tills jag åker till New York. Bara några veckor kvar nu. :)) Vi ska ju få en helt ny butik så nu håller vi på och bygga upp inventarier m.m i den nya samtidigt som den gamla är öppen för kunder. Blir såå fint!!
På tal om resan så har jag ju funderat på en ny liten smidig kamera att ta med. Gick på stan under min lediga dag med en god vän och hittade en från Sony. Är inte speciellt duktig eller kunnig när det kommer till fotografering men tycker om att ta mkt kort från resor. Sen gick vi till Ikea, köpte intressant glass och ser ni den enorma regnbågen. :D Så vackert!!
Som ni vet så gillar jag ju te. :) Spirulina och sommargott tillhör favoriterna. ♥

RSS 2.0