Ed Sheeran!

 
När jag hör den här låten tänker jag såklart på NY. :D Sååå fin låt när man verkligen lyssnar på vad han sjunger! Är lite småsugen på och beställa biljetter till en av hans konserter här i Sverige till nästa år. Hans röst är fantastisk och han är en av få som jag skulle kunna tänka mig att betala för att stå/sitta och lyssna på i några timmar. :))

   Semestern är här!

I fredags lämnade jag jobbet vid 19.30 och nu är jag äntligen ledig en tid framöver. :D Vi har ju haft lite hjälp under tiden som chefen har varit borta i 2 veckor och allt har verkligen gått över förväntan. Alla har varit jätteduktiga och jag tror att hon kommer bli överraskad nu när hon kommer tillbaka. Är det något jag gillar så är det ordning och reda. :)
 
 När jag kom hem tog jag mig ett härligt bad och skrubbade hela kroppen med en favorit från Rituals. :) Vidare blev det mest chill i soffan och kollade Victoriadagen i Borgholm. Jag gillar Victoria som person och hennes engagemang att hjälpa barn/ungdomar med funktionsnedsättning. ♥
 
Igår satt jag i pappas trädgård och han visade allt som växer just nu. :) hihi Nää, nu måste jag börja packa lite. Ska nämligen upp till Stockholm i några dagar. Annars, hur har ni det? Några planer för resten av sommaren?? :)
 

   Svenska sommaren!

Hej svejs! :) Hoppas att allt är bra med er. Jag jobbar heltid just nu så det blir långa dagar och sen har chefen semester så det är mkt på jobbet just nu. Men vi har fått lite hjälp från en annan butik iaf så veckan har varit riktigt rolig och dagarna går fort. Imon börjar jag tidigt för ska beställa varor och inventera... Men nedräkningen har börjat då jag bara jobbar tom. fredag sen får jag äntligen semester. :D Vädret är verkligen som vanligt, regn i massor och sen sol nästa dag om vartannat.
 
En dag när det var lite växlande väder åkte jag och syrran ner till hamnen och käkade godaste maten på bryggan. :D Det är lite dyrare men godare fish and chips får man leta efter om man inte befinner sig i England då. ;) hihi Vi gick lite på stan och jag köpte mig en ny klocka som jag är riktigt nöjd med. Grått är verkligen en färg jag gillar mkt. Hittade även en scratch map. (skrapar fram länder man varit i) När jag kom hem och öppnade stog det att man skrapar fram bäst med ett suddgummi. Upptäcker att jag inte har något. XD hahah Hittade en stiftpenna och kunde iaf skrapa fram Sverige innan det tog slut. Måste gå och köpa så jag kan fortsätta skrapa. :))
 
En annan ledig dag var det jättevarmt så jag drack vatten med is, skopade glass och åt frukt. :D Mums! Just det, ni kanske undrar hur det gick med jobbet jag pratade om. Tydligen blev det ändringar så blir inte aktuellt förens senare i höst men då hör han av sig till mig. :) Hoppas ni har haft en bra helg! ♥

RSS 2.0