Paprika på växt!

Heej! :D I en av mina krukor i köket har det börjat växa något.... När den blev större separerade jag den till en egen kruka och nu vet jag vad det är. En grön liten paprika har börjat synas. ;) hihi Kolla:
 
Jag tycker det är ganska roligt med plantering och sånt. Förra året odlade jag en hel del små olika sortens tomater. Sååå goda om man jämför med köptomater. ;)
 
Idag har jag jobbat och det har varit en sån där roligt dag med lite speciella kunder... Vi ska ju numera säga Välkommen till alla kunder som kommer in och idag när jag gjorde det så sade hon - Jasså, är det stängt!? hahaha (skrattanfall) XD Då hade jag nog inte sagt välkommen.... Sen hade jag en annan kund som ville lämna tillbaka en persienn men hade inte kvitto eller originalförpackning kvar till den. Jag kunde ju inte ta den i retur då eftersom att jag inte vet om den är köpt här ens... Han köper en ny och undrar om det går ifall man lägger i den som han ville lämna tillbaka i den nya som är 10 cm längre, alltså inte ens samma vara!? Ibland undrar man hur det står till där uppe... :D Idag har det varit varmt igen så jag har bytt till sommardäck på bilen, kommer vara en fröjd och köra till jobbet imon. Ha det bäst alla som kikar in. ♥

   Ny dryckfavorit!

Jag har ju druckit Aleo vera drycken ganska mkt men nu har jag gått över till den här! :D Sååå goda och lagom med kolsyra i tycker jag som inte gillar läsk. Den här är ju utan socker och friska smaker som jag gillar efter ett träningspass eller annat där man behöver släcka törsten. :) Nu ska jag mysa ner med en filt och kolla lite tv-serier för det regnar och är sådär allmänt dystert.... Förresten, fick precis meddelande att ett paket med smink är påväg hem till mig. Herre, jag beställde ju imorse!!! :O Snacka om snabb leverans, borde ju betyda att jag får det innan påsk dessutom. Så himla nice! :D

   Ain´t no saint!

Ingen har väll missat att Peg Parneviks låt, riktigt bra tycker jag. :D Här händer det inte så mkt mer än jobba äta och sova... Var så sjukt mkt kunder i helgen. Sålde dessutom riktigt bra och jag fixade ett 20tusenkronorskvitto. :)) Idag är jag iaf ledig och sitter just nu och kollar runt på diverse sidor. Är så himla sugen på en ny bikini eller baddräkt men har en del som står på "kö" och måste användas först. ;)
Nu ska jag åka och handla lite mat. Hoppas att ni har en bra start på veckan bloggers. :D

RSS 2.0