Happy Friday!

Vädret pendlar från dag till dag. Nu är det plus igen men i förrgår var det iskallt. Så häftigt att det kan bli sådär på stolparna att kristallerna reser sig. :) Har ni några speciella planer inför helgen nu? Jag ska jobba och på söndag blir det en adventsfika med bästis efter jobbet. Tror att det var julskyltning oxå så kanske tar en sväng i butikerna om vi hinner. Jag beställer oftast det mesta på nätet men kan vara mysigt att kolla runt ibland.♥ Idag beställde jag lite från VS och en parfym till mig själv i julklapp. hihi Skulle även vilja ge bort produkter från bath and body works till en vän men är svårt att få tag i här eftersom att dom bara skickar inom Usa... Imon är det den 1 dec och jag öppnar första luckan i min Pukka Te-kalender. :D Har ni någon kalender??
 Dagens middag blev pasta med vitlösbröd:  

   Black Friday!

Hej! Hoppas att ni har en bra helg! :) Jag är ledig och det är så välbehövligt. Jobbade 2 långa 12 timmarspass tors fre för där jag jobbar kör vi Black week med bra erbjudande hela helgen. :) Har ni fyndat något under black friday??? Jag har inte haft tid att shoppa fysiskt i butikerna men har kikat runt lite på nätet. Beställde hem lite ifrån kicks idag:
En nude ögonskuggspalett från ett märke som jag aldrig tidigare har använt vid namn By Terry. Verkar vara riktigt fin och av bra kvalite. Skulle kosta 740 kr men nu var det 25% rabatt. Passade även på och beställa min favorit när det kommer till ögonbrynspennor. :D
Nu blir det en lugn kväll med en kopp te och film. ♥ Tänk att det är 1 månad kvar till julafton idag. Även att man är vuxen så är det lite mysigt tycker jag. Och idag har jag bytt till vinterdäck på bilen så snön kan komma om den vill. ;) Skulle bli mkt ljusare ute men annars får den hålla sig borta för min del... Ha de bäst! :D

   Au revoir Paris!

Nu är jag hemma igen och det har varit helt fantastiskt. Jag har mått toppen under hela resan och Paris bjöd på kanonväder i form av värme och sol. Vi hann med alla sevärdheter som vi ville och åt baguetter i massor. Mums, såå gott! :D Här kommer lite bilder som jag tog:
 
 

RSS 2.0