Blev lite rädd där! haha

Jaha, nu sitter man här igen! Har precis kommit hem från skolan och ska snart äta pommes och lite som min syrra hade lagat till tills jag kom hem, hon är verkligen toppen!  Igentligen skulle vi åka och handla och övningsköra sen men jag har varit och handlat lite nu istället för har prov imon som jag måste plugga på. Och så ska endå övningsköra med körskolan imon så det är lugnt... Köpte massor med mat och påskgodis. Så nu har jag fyllt 4 ägg med godis. hehe  Idag hade jag ju provet i rättskunskap oxå och det gick helt okej så det är skönt at jag inte har några mera prov i det nu! Just det, när jag satt och skrev prov så skulle jag räkna och var helt inne i miniräknaren och delat med osv. Och rätt som det är sträcker sig en kompis till mig som sitter framför och ska låna suddet och jag blir jätterädd och hoppar högt på stolen.  hahahah Vi börjar båda skratta och har nu konstaterat att jag var i en annan värld just för stunden. hehe  Nää, nu ska jag äta. Men ni får ha en fortsatt bra dag nu!

                 

   Have a wonderful day!

Jaha, onsdag var det nu då!  hihi Och attans va jobbigt det var att gå upp imorse. Solen skiner inte och det är allmänt dystert ute...Jag har först ledigt nu på morgonen en stund så jag tänkte plugga lite till på rättskunskapen för att det är ganska knepigt. Man måste liksom kunna om vem som arver vad efter vem och sånt. hehe  Runt halv tio sen har jag provet och sen har jag håltimme. SUCK! Och börjar igen med religion runt klockn tolv och sen avslutas dagen med livsmedelskunskap där vi går igenom det som vi ska ha till provet om typ en månad. haha Men men, sen när jag kommer hem blir det att kolla på personlig administartion som jag har prov på imon...Har tänkt övningsköra lite också och eventuellt dra och handla lite.  Sen ikväll blir det väll att kolla på Efterlyst och kanske ta en titt på Anna anka söker ny assistent. haha Hoppas att ni får en bra onsdag nu!

       

   Lite påskfint!

Hej hej!  Nu är det kväller och jag har nästan pluggat hela tiden sen jag skrev här sist. hehe Först skrev jag klart religionen om buddismen. Sen tog jag mig ann rättskunskapen om arv och räkning av bodelning som jag har prov på imon, så kan det hyffsat bra nu!  Efter det var det dags att ta fram alla påskgrejorna och börja pynta lite. Gick ut och plockade lite ris oxå så satte i lite lite fjädrar och gjorde fint! Satt även ute i solen en sväng och läste bara för att ta en pause från pluggandet.  Nu har jag bara suttit och kollat om hundar på blocket. Ska ha en Yorkshireterrier eller Chihuahua nu när jag har slutat skolan tänkte jag för har alltid velat ha en hund. Dock är jag lite allergisk för katter och större hundar men tror att det ska gå bra med de mindre... En kompis till mig har en Phalene och den är det inga problem med, det är väll olika från hund till hund antar jag.  Nu ska jag dra mig till tv:n och slappa framför mästarnas mästare där det är final. Ha en härlig kväll nu allesammans!

      

RSS 2.0