Black Friday + Nytt jobb!

Hejsan! Nu har jag äntligen tid och uppdatera här... Har hänt en hel del sedan sist. Jag fick jobbet som jag sökte, tusen tack för att ni har hållit tummarna för mig, har skrivit på kontrakt och börjar med start den 8 dec. :D Wohoo, dock blir arbetstiderna ganska tuffa och är ju dessutom en heltid! 9.30-18.00 varje dag och ledig varannan helg+ en dag i veckan... :P Men jag kände att jag måste ta chansen nu, har jobbat i snart 4 år på Jysk utan att det har kommit upp någon fast anställning. Är peppad inför det nya jobbet och tror att det kommer bli roligt. :) Är jag och en till som ska bli nyanställda på möbelavdelningen och även den som ska bli min chef kommer bli nyanställd, spännande! ;) Har alltså endast 2 veckor kvar på Jysk nu!! Jobbade igår när det var start på Black Friday (julhandeln) och fortsätter hela helgen. Har sålt himla bra hittills men hoppas på lite kunder imon också när det är julskyltning, roligt och jobba när julruschen börjar!! :)
 
 
Vad har ni för er i helgen?? Jag ska snart inta lite glögg och mysa i min Onepiece framför Liberty Of London! :)
 
 
En miniserie där man får följ med bakom kulisserna på det lyxiga varuhuset Liberty i London. Julhelgen närmar sig och man får se både kunder och personal under årets viktigaste shoppingsäsong. :) Måste verkligen gå in där nästa gång vi åker, verkar himla mysigt och familjärt. :D

   Dangerous!

 
Jag gillar verkligen den här låten! :D

   Senaste köpet!!

 
När jag var en snabb sväng på stan igår så hittade jag världens kap, jag gillar ju pälsjackor. :) Fick syn på denna snygga för endast 150 kr!!! :O Jaa, ni läste rätt. Vet att jag har skrivit 499 på bilden men det är för att den kostar det egentligen och även på nätet så vet inte om dendär röda 150 kr-lappen hade hamnat på fel plagg... :P Men hon i kassan sade inget om det iaf... Love it, och den har en sådär gammelrosa fin färg som jag gillar!! :D Idag har det regnat hela dagen lång och gör fortfarande, blir inte så mkt folk på jobbet då men vi har haft fullt upp endå. :) Nu är jag hemma igen och ska snart göra iordning en laxsallad. Varmrökt lax är som godis, Mums!! :)

RSS 2.0