Hotellet och stadsbilder!


Här sov jag och syrran 2 nätter! Sov hur gott som helst för vi fick motordrivna sängar! :D

Utsikten från vårat rum! :)

Någon figur! :P

Här ser ni jätteduktiga gatumusikanter om man kan kalla dom för det! ;) Slog på trummorna i olika takter och gjorde olika moves till! :) Bra underhållning! :)

Tog en cider på Bar himmel vid Avenyn, jättemysig ställe! :)

På väg hem till hotellet mitt i natta! ;)


   Rätt svar på veckans kändis!

Japp, veckans kändis var ju förståss: 

 
En ung Alexander McQueen! Och honom känner nog de flesta igen genom hans spektakulära modevisningar och design. Ni två som lyckades komma in med rätt svar var:

1. Anna

2.  Skruttmärtha

Grattis till er! :D Kika nu in på deras bloggar, och imon kommer en ny kändis upp som ni alla kan börja gissa på igen! ;)


   Måste se denhär filmen!


Den här filmen handlar om en tjej som lever i Somalia, hon är en nomad i öknen. Som liten blir hon omskuren och när hon tvingas gifta sig med en gubbe och bli hans fjärde fru bestämmer hon sig för att rymma. På vägen händer hemska saker, men till slut tar hon sig in till staden och hittar sin mormor. hon blir skickad till London där hon under en lång tid jobbar som städerska och hamnar sedan på gatan. Hon träffar en tjej som hon blir vän med och börjar jobba på en hamburgeresturang. Där blir hon upptäckt av en fotograf och det ena leder till det andra. Till slut blir hon en super modell, men för att få stanna i England måste hon gifta sig med en knäppgök. Hon blir olyckligt kär i en annan kille och till slut får hon även får berätta sin historia inför FN.

Filmen är baserad på boken En blomma i afrikas öken som jag har läst! Rekommenderar den till alla!!! Väldigt gripande och hemsk men samtidigt lärorik och intressant.... Därför bara måste jag se filmen nu! ;)
'
Boken är verklighetsbaserad!


RSS 2.0