Serenity!

 
Hennes röst är ju helt fantastisk! :D Idag är vi halvvägs till Julafton och jag längtar som ett barn. hihi Vill se allas glada miner eftersom att jag har hittat riktigt bra julklappar som jag tror kommer bli uppskattade. På jobbet idag var det många som valde att göra paket, vi har ju snöre och papper om man vill slå in. Själv sitter jag hellre hemma i lugn och ro för blir så stressad annars. Tycker dessutom att det är roligt med fina papper, snören och stickers så varje paket blir lite mer personligt och unikt. :)

Kommentarer
Postat av: Mia Forsberg

Tack snälla du för de orden! :D Jasså du väger också 45? Jag borde väga typ 47,5 kg för att ha ett normalt bmi men det är ju bara 2,5 kg ifrån :) Haha nu till jul lär jag ju garanterat väga det efter allt gott man trycker i sig ;)

Åh gott med snickers-godis! Älskar att julbaka och göra julgodis. Jag gjorde julgodis tidigare idag, men bara en liten sats. Ska göra mer på torsdag och sen har jag julbakat tidigare massor så frysen är full :D

Jag är som dig och slår hellre in klapparna hemma, tycker också man blir stressad av att stå i affären och göra det :) och som du säger så kan man ju välja olika papper, snören, stickers hemma.

2015-12-13 @ 14:57:46 / URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: jenny

Ja, det var roligt att de fick diplom :)

Ska bli så skönt med en lugn vecka nu! Skönt att du haft din då är du taggad för en tuff vecka nu då ;-)

Vad ska du göra i jul då?

2015-12-13 @ 18:52:01 / URL: http://nouw.com/feztis
Postat av: NICOLE

Jag längtar också!! :D

2015-12-13 @ 19:20:26 / URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Erica

Personliga paket är nice! :)

2015-12-13 @ 19:31:06 / URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Boel

Åh vad vackert!

2015-12-13 @ 20:43:38 / URL: http://musicwithboelish.blogg.se
Postat av: MALIN

Vilken fantastisk låt! Minns att jag lyssnade en hel del på Nicole när jag var yngre - hon är så duktig! Kram

2015-12-14 @ 16:46:44 / URL: http://malinkirstine.se
Postat av: JoJo

måste lyssna på låten! :)

sv; ja julen är min favorithögtid ^^ kul att du också är hos din pappa och sen hos din mamma och att ni tidigare år har varit hos din mormor och morfar också. låter ju som min julafton typ :) tråkigt att din mormor inte är med er längre. jag beklagar <3 så jag förstår att det kommer bli tomt utan henne nu till julen. jag jobbar faktiskt på caféet på lasarettet här i stan och är just därför jag inte får ha nagellack eller långa naglar. och piercingarna i läppen och näsan måste jag ta ur när jag jobbar. ja jag ska absolut försöka ta en weekend till london, vill verkligen dit och shoppa! :D kram

2015-12-14 @ 17:21:23 / URL: http://nouw.com/rockdoll

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0