Lagar mat!

Hej hej! :D Oj, va tiden springer iväg. Sist jag bloggade var det varmt ute och 8 plus. Nu är det -10 och en massa snö.... Precis det som jag inte ville ha men ljust och fint blir det ju iaf ute. Igår var jag ledig så då lagade jag till en köttfärspaj och gjorde grönsaker till. Har blivit helt besatt av grönkålschisen. haha Blev riktigt gott och paj kommer jag inte ihåg när jag gjorde senast. :)
Jag som ni vet gillar ju all typ av omvårdnad till ansiktet och senaste tillskottet är denna rengöring från Glamglow. Den är riktigt bra och man får en len och ren hud efteråt. ;D Annars vad har ni för er? Själv jobbar jag på och lite som väntar i dagarna är bla, födelsedagar inkl mig själv, bio med bästis, fixa naglarna. I morgon jobbar jag 08.00-19.15. Ska även hämta upp en kollega för vi ska ha möte på morgonen. :)

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Mums :)

2018-02-07 @ 09:07:14 / URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Matilda Berlin

Ser sååå gott ut =) Kram <3

2018-02-07 @ 10:23:12 / URL: http://matildaberlin.se
Postat av: Carolina Thoor

Gott med köttfärsspaj! :D

Sv; ja, det var det verkligen :D

Haha, nej men så är det ju. Modig var han i alla fall! Ja, alltid trevligt att gå igenom alla bilder igen :D

2018-02-07 @ 16:59:54 / URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: JoJo

den där pajen såg inte alls fel ut! :D

sv; ja, precis! så är det för mig också! ;) new york först, london sen ;P vad kul att du har haft användning för klockan :D grattis i efterskott fina du. vilket datum fyller du år? jag själv fyllde år i lördags ^^ när jag blir lite extra sugen på new york så brukar jag vara in och kika på webcameran som finns över times square och så brukar jag googla massa new yorkbilder :) ha en fin helg vännen! kram kram​

2018-02-16 @ 16:33:40 / URL: http://nouw.com/rockdoll

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0