Bakar bröd, fikar och fyller år.

Hej hej! :) Hoppas att allt är bra med er? Jag mår toppen och det går så himla bra på jobbet nu. Sååå skönt att inte behöva ha ansvar för allt och alla. Nästa vecka kommer ju trädgårdsleveransen på ca 45 pallar. Jag är inte där men lär nog finnas en del till mig dagen efter oxå. ;) Sedan jag skrev sist så har jag och syrran fyllt år. :) Jag fick pengar, kläder och en lyxig ansiktsmask:
 
Vi fikade även på Espresso House härom dagen och wow, deras nya bulle med Red Velvet är makalöst god. Efter varsin bagel orkade vi inte efterätten så tog med oss hem. Och mitt Te var så jäkla varmt så bad även om take away mugg för den. hahah Är det fint väder hos er med?? Här har solen börjat visa sig och idag var det 6 plusgrader. Underbart för promenader och visst blir man allmänt gladare. :)
 
Jag är känslig för både gluten och laktos men brukar oftast stå ut med uppblåst mage osv... Var hos en kompis som har massor av allergier som bjöd på detta glutenfria alternativ. Riktigt gott så nu har jag bakat egna. Kunde äta 3 stycken utan att känna mig mer än mätt i magen. :) Imorgon är det alla hjärtans dag och pappa fyller år. Ska fira honom och sen ska jag jobba. Ska ni ge blommor till någon ni tycker om eller är det en dag som alla andra?? Kram på er! 

RSS 2.0