Camden Town!

Nu var det ett tag sedan jag skrev om senaste London-resan... Men gör det mest för att dokumentera, alltid lika roligt och kika tillbaka i bloggen om några år! ;)
 
Vi besökte alltså Camden Town- Market. Var hur mkt folk som helst av alla olika slag där... Det är det jag gillar med London, att bara man åker en bit bort så är det helt annorlunda. :)
 
 

Som ni ser så finns det många små speciella butiker, stilen som gäller här är ju över lag punk/emo/goth. Jag som är så långt ifrån den stilen man kan komma tyckte det var ganska intressant. Gick in i en del butiker där de sålde hur höga platåskor som helst, fick dock ej ta kort där så bäst att låta bli när det står så... Och galna kläder som jag aldrig har sett förut inkl. lack och läder. haha Var inte där så himla länge dock för när vi kom till Camden lock tyckte vi att det luktade som avlopp  och då bestämde vi oss för att åka tillbaka med tunnelbanan. Kände oss nöjda med det lilla vi såg och annat lockade mer just där och då... Dock ångrar jag inte att vi gick dit för det var en upplevelse i sig. :D Får se om det blir en sväng dit nästa gång, vi kanske gav upp lite för snabbt. hehe  För har hört att det ska vara trevligt om man går längre till Stables Market. Annars blir det Portobello Road Market som ligger ganska nära vårat hotell . ;) Har ni varit där någon gång?? Nästa gång jag skriver blir det om underbara Hyde Park. :D

RSS 2.0