Paprika på växt!

Heej! :D I en av mina krukor i köket har det börjat växa något.... När den blev större separerade jag den till en egen kruka och nu vet jag vad det är. En grön liten paprika har börjat synas. ;) hihi Kolla:
 
Jag tycker det är ganska roligt med plantering och sånt. Förra året odlade jag en hel del små olika sortens tomater. Sååå goda om man jämför med köptomater. ;)
 
Idag har jag jobbat och det har varit en sån där roligt dag med lite speciella kunder... Vi ska ju numera säga Välkommen till alla kunder som kommer in och idag när jag gjorde det så sade hon - Jasså, är det stängt!? hahaha (skrattanfall) XD Då hade jag nog inte sagt välkommen.... Sen hade jag en annan kund som ville lämna tillbaka en persienn men hade inte kvitto eller originalförpackning kvar till den. Jag kunde ju inte ta den i retur då eftersom att jag inte vet om den är köpt här ens... Han köper en ny och undrar om det går ifall man lägger i den som han ville lämna tillbaka i den nya som är 10 cm längre, alltså inte ens samma vara!? Ibland undrar man hur det står till där uppe... :D Idag har det varit varmt igen så jag har bytt till sommardäck på bilen, kommer vara en fröjd och köra till jobbet imon. Ha det bäst alla som kikar in. ♥

RSS 2.0