New York!

Heeej! :D Det var inte igår! Hoppas att allt är väl med er? Jag mår toppen! Dock ligger inte bloggen på högsta prio som ni märker.... Sedan jag kom hem ifrån NY för 2 veckor sedan har jag jobbat massor. En helt ny fräsch butik och sen har chefen sjukskrivit sig så jag är numera säljchef och en tjej som jag jobbade med för ca 2 år sedan är nu hos oss under tiden som hon är borta. Hon är bäst och vi jobbar riktigt bra tillsammans. :D Här kommer lite blandade bilder från resan:
VI flög från Arlanda och denna gång SAS Plus. Såå skönt med bredare säten, riktiga bestick och bättre komfort över lag. Maten var även den helt ok. Hade sån tur att på hemvägen hade vi inga varken framför eller bakom oss och inga barn (sorry) som skriker eller liknande. Bästa flygresan! :)
Resan har varit såå härlig med sevärdheter och shopping. :D Dock var det alldeles för varmt ute. 37 plus i skuggan och jag som är känslomänniska mådde riktigt dåligt under 2 dagar och fick gå till läkaren där besöket kostade 2800 kr + utskriven medicin 800 kr!! :O Tur jag hade en försäkring hemma som täcker sånt. Luftkonditioneringen i butikerna är inte som hemma så varje gång jag gick in i butikerna när jag mådde dåligt fick jag liksom vänta ett tag och vänja kroppen annars skulle jag svimma pga omslag från tropiskt varmt ute till blåsande kyla inne.... Trots det älskar jag New York och nästa gång vill jag bo i Brooklyn typ 2 dagar och sedan resa vidare till antingen LA, Florida eller San Francisco. ♥
Att åka dit utan att shoppa är omöjligt som ni ser. :D Jag gillar ju skönhetsgrejer så blev en del samt kläder från Forever 21, Kenzo och Pink. Skorna är köpta i Stockholm men hur söta!?
Från det ena till det andra, när får ni semester/ledigt i sommar? Jag har en vecka snart och sedan ska jag ta en lite senare i höst. Funderar på en resa till Paris i September eller Oktober. Har ni varit där?? :)

RSS 2.0