Update sedan sist!

Heeej! :D Hur är det med er? Det har hänt mkt sedan sist och bloggen hamnar efter som vanligt. Världens finaste vän och tidigare kollega hörde av sig härom dagen och tipsade mig om ett ledig tjänst som hon tror skulle passa mig. Hennes chef skulle höra av sig till mig efter midsommar. Jag är så taggad men tar inte ut något i förskott såklart.... Känner att det vore kul med en förändring och att få göra någonting helt annat än det jag gör nu. :)  Sen om ca 4 veckor har jag semester. Då ska jag till Stockholm i några dagar. Längtar verkligen. ♥ Sen håller båda mina föräldrar på och sälja sina hus så jag hjälper till så mkt som det går.... Samtidigt har vi bokat en ny resa till NY som kommer ske nästa vår och då blir vi borta lite längre... Här kommer bilder från hotellet vi bodde på senast och lite matbilder. ;)
 
Vi bodde på ett jättebra hotell i Midtown Manhattan. Stora rum och sköna sängar.Det var som en liten lägenhet med 2 sängar i ett rum och sen ett annat rum i samma typ. :) hihi Frukost ingick men den var väldigt enkel. Dock precis lagom. Jag åt bagels varje dag med Philadelphiaost. Mums, älskar det! Alla kakor och muffins lät jag va, förstå inte hur folk kan äta det till frukost...
Det blev mkt onyttigt såklart men har man semester så har man. :) Alla portioner är ju så enormt stora i USA. Ser ni pizzan i hörnet. Jag beställde en sån till mig själv, åt typ 3 bitar bara och blev proppmätt. Sen när vi skulle gå ser vi hur 2 killar som satt vid bordet bredvid och börjar roffa åt sig och äta upp resterna. hahaha Så himla sjukt. :O Men men bättre än att kasta maten såklart. Sista dagen innan vi åkte hem upptäckte vi ett pasta och pizzahak i närheten av hotellet. Alltså slicen i vänster hörn är den godaste jag någonsin ätit. :D Hela botten var frasig och personalen som jobbade där var helt underbar. :))
En av mina äldsta vänner fyllde år snart så jag måste in till stan och kika på en present till henne. :) Jag tycker sånt är så himla kul. Vi har känt varandra sedan vi var 13 år och gick på mellanstadiet. Vi gick aldrig i samma klass dock. Ibland ses vi ganska ofta men nu är det nästan 1 månad sedan sist vi sågs sist pga att vi jobbar om varandra hela tiden. Igår skrev hon till mig och tänkte på trippen till Böda Sand som vi snackat om samt en shoppingresa. :) Gillar att ingenting förändras mellan oss fast vi inte ses hela tiden och när vi väl ses kan vi sitta tysta länge utan att det gör något, ni vet om man ligger på stranden eller bara sitter och käkar. En Toppen vän helt enkelt! Hoppas att ni har en bra kväll. :)

RSS 2.0