Väderomslag!

Hej! Oj, va jag har tappat intresse för att blogga. Finns så mkt annat som lockar. Men jag kommer alltid ha kvar den och skriva när jag känner för det. Tar jag mig tid så är det himla roligt och även kika in hos er jag följer och se vad som har hänt sedan sist. 😍 Alltså ser ni bilden ovan. Fick en total chock när jag drog upp rullgardinen i början på månaden här. 😲 Massor utav snö och jag skulle iväg till jobbet med sommardäcken på. haha Förra veckan såg det ut som på bilden nedan med vackra blommor. Aprilväder fast i Maj månad! 
 Jag har ju ett stort intresse för Hudvård och skönhet. Så när jag såg att det var kampanj på detta serum slog jag till. En riktig dyrgrip som ligger på 729 kr annars och nu 20%. Min hy är extremt torr och behöver återfuktining i massor. Provat nu i 2 veckor och hittils känns den kanon! 👌
Jobbar som vanligt men för några dagar sedan var jag ledig 3 dagar i rad så då passade jag på att besöka bästa vännen som bor en bit bort. Vi fixade bla. naglarna, kollade film och åt massa gott. Sov även över där så vi gjorde nybakade frallor på morgonen och passande nog var det strålande sol och fint så vi satt ute. Såååå himla härligt verkligen!
 Ta hand om er så får vi se när jag kikar in här igen. 💟

RSS 2.0