Solig underbar helg!

Hej! Vilken underbar helg det har varit! :D Tisdags förra veckan var jag ledig senast så det har varit så skönt och få vila ut. Igår blev det lite shopping på stan och idag powerwalk i solen med bästis. Vi köpte även smoothie take away. Mums!! :) Jag valde den med smak av jordgubb och banan. Provade även ett nytt lunchställe igår som jag var riktigt imponerad av. Ser ni salladen, såå god och endast 95 spänn. :D
Tänk att vi går in i v.13 nu. Endast 1 månad och några dagar kvar till New York!! Helt stört va tiden går fort. :) Längtar verkligen, ska bli riktigt kul. Att resa är roligt och väldigt utmanande för min personliga utveckling känner jag. :) Här kommer bilder på shoppingen igår:
Jag är väldigt torr i hyn så jag blev intresserad av ansiktoljan på Rituals som tydligen är en Nyhet. Hoppas att den funkar på mig och går in i huden så som jag vill. :) Alla produkter från Anastasia Beverly Hills som jag äger är verkligen superbra och även denna Liquid lipstick i färgen Ashton. Man behöver bara lite färg till hela läpparna och det sitter verklige sen. Nyx är ju en favorit när det kommer till budget men sitter inte speciellt länge om man jämför med denna. ;) Skorna hittade jag på Scorett, så himla fina och rejäl klack som jag gillar. :)
 

RSS 2.0