En annan dag!

Heej! :D Hur är det med er?? Här är det bara bra men iår har det varit den minst juliga och mysiga tiden innan jul någonsin... Jag kände att jag inte hann köpa så många julklappar som jag ville och jag har inte längtat heller som man brukar. Helt plötsligt var det julafton, ingen snö och ingen julkänsla alls. Men självklart åkte jag ner till morfar som vanligt och sedan hem till pappa och firade med den släkten. Åt god julmat, kollade kalle och öppnade paket. :) Fick massor med fint: 
 
Jättefina köksknivar med 10 års garanti. :O Ansiktmasker och krämer som jag varmt kan rekommendera. Den från rituals är riktigt återfuktande och masken från The body shop luktar sååå gott.(ser ut som sylt) hihi Fick även pengar, kläder och presentkort. :D
Ni flesta har säkert hört talas om den norska serien SKAM. Jag började kolla några avsnitt för nån vecka sedan och tyckte då att den inte verkade så himla bra som alla säger... Sen i fredags kväll var det ju uppersittarkväll och som alla andra spelade vi. Men fy va långtråkigt det blev med alla reklamer och den tiden när man inte spelade... Började kolla igen och blev helt fast. :P Nu har jag tom kollat den 3e säsongen på norska utan svensk text. Jag har ju alltid älskat det norska språket. En sommar kom det in ett gäng från Norge och skulle handla hos mig på jobbet. Såå roligt och man förstår varandra fast man har olika uttal och dialekt. :D Danska och tyska är däremot svårare. ;) Ni som också har sett denna serie, vem hoppas ni blir näst huvudperson i säsong 4???
Som ni vet ska ju min bästa jobbarkompis sluta. Men nu har det ju börjat en ny kille som har hand om lager. Eller han har inte riktigt kommit så långt än men tanken är att han ska ha den tjänsten sen. Vi har verkligen klickat, såå roligt när vi jobbar tillsammans. Han är bara 2 år äldre än mig så vi har en del gemensamt. :D Nu önskar jag en god fortsättning på året. :)

RSS 2.0